|
![]() |
#1142 |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
@rain main - meni uredno radi kad je vent na 40%. nema rusenja nit iceg. kako ti je xulos rekao uzmi kist i skini prasinu, ako ti se neda rastavljat onda eventualno uzmi usisavac i onaj tanki nastavak pa usisaj. btw, jel imas propuha u kompu? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1143 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
Kartica je ociscena, cista je kao nova, nema zrnca prasine gore. Jucer mi se kroz 10 do 15 minuta srusio komp u 2 igre. Pri tome je ventilator bio na default. Imam 5 ventova ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1146 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1147 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
![]() |
#1150 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Kaj mislite jel se isplati riskirati i uzeti nes iz VTX asortimana 4770/4850/4870 po diskont cijenama? 4770 je 680kn, 4850 je 720...? Koliko sam nabrzinu saznao to je nova firma ciji je vlasnik, vlasnik Powercorlora, a kartice su namijenjene Turskoj, Rusiji, istocnim zemljama kao sto smo mi...nekak mi se cini da bas i ne, ali uvijek te kopka ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1151 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() ![]() Ja bi rekao - Go for it! |
|
![]() |
![]() |
#1152 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
VTX je "friški" igrač..čak se ni na službenoj stranici ne mogu vidjeti grafičke, samo su "kutije" ![]()
![]() |
#1153 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
ja bi isao. jebiga, ja sam i isao na nesto slicno - Club3D ![]() ![]() ![]() a sudeci po ovoj slici, koliko se vidi, hladenja su od powercolora. sto nije lose, i svakako bolje od vecine Clud3D/Force3D rjesenja..
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
![]() |
#1154 | ||
Guest
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() Ma VTX i Powercolor su vam kao Asus i Asrock.. Jedna tvrtka, 2 branda - jedan "premium" i jedan "obični". ![]() |
||
![]() |
![]() |
#1155 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
zamjena 4670 za 48xx?
pozdrav ljudi, samo ukratko me zanima isplati li mi se mijenjati moju HD 4670 karticu za neku iz 48xx serije? ostatak konfe je pod "moj komp"... hvala Zadnje izmijenjeno od: Wuchko. 27.06.2009. u 14:08. Razlog: x |
![]() |
![]() |
![]() |
#1156 |
ЬГΛY.Z0ИЗ
Datum registracije: Jul 2006
|
![]() |
#1157 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1158 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
ne isplati mu se ni ako planira kupiti monitor, samo ako ga je vec kupio. Jer s ovim trzistem gdje grafa u jednom danu izgubi 30% cijene kupovati neku "za buducnost" ima smisla kao i ulagati u dionice avio kompanija |
![]() |
![]() |
![]() |
#1159 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
lol zkj mu se nebi isplatilo ?? kakve su to gluposti koje stalno čitam ak imaš ovakav onda uzmi tu mah uzmi slobodno imat češ više fps-.a u dx9 igrama i bolje performanse na dx10 doduše u mid,high detaljima ![]() eo ja imam 4850 na 19 wide-u i manje više swe pokrečem u high/very high detaljima i ne pada mi napamet uzet za sada bolju karticu ili veči monitor kad swe fino pegla i ovak --mali O:T ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1160 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
pa sad, 4850 i je predvidjena kao mainstream kartica za nize rezolucije. Nije da ti je to neka cudna kombinacija. A njemu se ne bi isplatilo nikako jer bi umjesto recimo 80 imao 100 FPS. A i to uvjetno jer imao sam proc kao njegov i nije mogao bas iscijediti zadnji FPS iz 4850. Dakle, razlike bi bile jos manje izrazene. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1165 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1167 |