|
![]() |
#1114 | |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
Ja nisan tip koji će lickat i sređivat kućište svako malo, pustim ga da radi i ne diran ga dok ga ne otvorim radi instalacije nekog novog komada hardvera i sl. I prije dok nisan imao filtere je situacija bila katastrofalna, a danas je situacija skroz drugačija. Evo, godinu dana nečišćeno kućište sam otvorio i prika čisto je kao crkvica, ne da nema naslaga prašine, nego jedva da ima mali sloj unutar ventilatora i to je sve, nevjerovatno jebate, osta san paf. A na hlađenju i prozračnosti nisam izgubio (skoro) ništa ![]()
![]() |
![]() |
#1115 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
Hint za te vase filtere, koristite filtere za nape (uredaj iznad vase pecnice koji usisava paru). Probajte pa javite dojmove, ja sam isprobao i stvarno je bilo odlicno kakvih 4-5 mjeseci i prašina se samo malčice nazire na perima od ventilatora na upuhu nakon 5 mjeseci! |
![]() |
![]() |
![]() |
#1116 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Filter za napu, a sličan je i onaj za klimu, previše ubiju protok zraka jer su debeli, pogotovo ako se ventilator sporo vrti. Tu onda nema skoro nikakvog hlađenja. Imao sam ga jedno vrijeme na starom kućištu, a na novom je ugrađen već tvornički i posao radi puno bolje nego onaj od nape. Komp nisam čistio oko 2 godine, toliko negdje i imam to kućište, prašine ima vrlo malo. Na hladnjaku procesora ama baš ništa, ima tek malo na ispušnom ventu i u napajanju. Uglavnom, ispiri se kompresorom u par sekundi. Otvaram ga samo kad moram nešto mijenjati ili testirati. Predobra stvar u svakom slučaju.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1118 |
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
Zadnje izmijenjeno od: Dizel. 27.07.2009. u 10:02. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1119 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1120 | |
3.14zda ®
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1122 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
@Dizel jel ti se čuju ležajevi na tom zerothermu kad se jače zavrti? ja imam zerotherma na grafi, ležajevi su katastrofa.kolko vidim stavljaju iste ventove... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1123 | |
3.14zda ®
|
Ma da ga ne bi....boli me opanak, radi kao sat i ovako. Zatvoreno je i nemam sto gledati unutra ![]() Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1125 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1127 |
črna jetra
Datum registracije: May 2008
|
![]() |
#1129 |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
Sve lijepo i uredno složeno ali bode me u oči ova krpa na dnu, ali naravno da si izrezao rupu da Corsair može disati je l' tako? ![]()
![]() |
#1132 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
@Mujica Taj Scythe na cpu hladnjaku bi trebao puhati unutra, a ne izvlačiti van zrak. Osim ako onaj stražnji ne uvlači unutra. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|