|
![]() |
#661 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
pa vjeruj njima,nitko ti ne brani,ima takvih koliko hoces po forumu tupe samo svoje,vjeruju razlicitim stranicama i onda na kraju zale se ovdje kako nemaju 100fps u krizi kazem,q8200 je ok procesor,no velika razlika izmedu cache-a je bitna ne zanemarevsi manje grijanje i potrosnju,a i nabavis kvalitetniji hladnjak i to je to a ako ides zbog potrosnje,samo izvoli ![]() |
![]() |
![]() |
#662 |
Registered User
Datum registracije: May 2009
|
Nagađaš...molim neke konkretnije dokaze koji potvrđuju tvoje teorije.Tvrdiš da je tvoje mišljenje vjerodostojnije od tri različita sajta ? Što bi rekao da sam probao oba procesora i da nikakvu razliku nisam osjetio u perfomansama tj. igrama ? |
![]() |
![]() |
#663 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
probaj a i mnogi ljudi ce potvrditi da je bolji,iako ti vjerujes da je q8200 bolji ![]() ponavljam,ne kazem da procesor s*anje,ali ipak ne moze biti bolji od q6600 Citiraj:
jer ti argumentirano ne vodis raspravu,vec samo dajes linkove reviewa pricekaj nekoga da ti lijepo objasni ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#664 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Evo vidim da rasprava bas i ne ide ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#665 |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
Dakle, danas mogu dobit E8400 + S775 ploča + 4GB DDR2 za ~< 2000 kuna. Pitanje je da li se za kombinaciju i5 + S1156 (na koji NEĆE ići i7) + DDR3 isplati davat... a vrlo vjerojatno 3500+ kuna. A sve mi se čini da je i5 neka "prijelazna" platforma, koja će izumrijeti za godinu - dvije. |
![]() |
![]() |
#667 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Citiraj:
sto onog dijela o s1156 i i7 tice, ajmo se kladit, evo ti jednog linka (a ima slicnih stotine po netu) i mozda ti neke stvari budu jasnije
![]() |
#668 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Q8200 je jednak Q6600 i tu ja nemoram ništa dokazivati, očito ovi koje tvrde suprotno svršavaju na veči cache i overclock prek 4Ghz.. @maX Ja budem prije vjeroval srcecepajućim linkovima, nego tebi koji nemaš nikakav dokazni materijal, i koji stalno hvali staro vino |
![]() |
![]() |
#670 |
Registered User
|
Naravno.....to su i svi testovi dokazali .Na defoltnim frekvama to su jednaki procesori a to da Q 6600 postiže viši overklok svi znamo i da je u tom segmentu bolji .Ali napisati da q6600 pere q8200 je totalno pogrešno pošto su gotovo identični kada su igre u pitanju na stock .Mnogi korisnici više cijene manje grijanje i potrošnju od višeg overkloka koja opet ovisi od primjerka do primjerka. |
![]() |
![]() |
#672 |
Banned
Datum registracije: Apr 2005
|
|
![]() |
![]() |
#673 |
Registered User
|
Nisam ni napisao da je svejedno. |
![]() |
![]() |
#674 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Kako kome, a vjerojatno je i da večina nerazmišlja o klokanju. ![]() Umeđuostalom, kome je tolko bitno klokanje (aka 4ghz ![]() Pa nema smisla kad oba imaju identične perfo ![]() Al znam ja koji je vaš najjači razlog, taj što ide na 4ghz na vodi. I onda ispadne Q8200 stock vs. Q6600@4ghz, znači ipak ste u pravu ![]() |
![]() |
![]() |
#677 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2009
|
decki sta kazete o q9550?sta mi je bolje kupiti phenom 2 940 ili q9550?ne zanima me bas previse oc. |
![]() |
![]() |
#678 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
ako ides na phenoma zasto ne 945 koji ima i ddr3 kontroler onda kvragu!? 920/940 su neisplativi skroz vise. nego, nisi li napisao da kupujes 790i plocu? kako ti onda phenom ista predstavlja? i jos jedno podpitanje, koja je poanta u otvaranju 783 topica s pitanjima? sve si ljepo mogao zapakirat u jedan na konfiguracijama gdje navedes kolko para imas i zelje i preferencije pa da ti se nesto slozi... tj pardon, pitat na 783 razna mjesta, skoro ista stvar
#679 | |
Registered User
Datum registracije: Jul 2009
|
Citiraj:
hvala na savjetu....naravno da nisam mislio staviti phenom940 u 790i ultra sli... |
|
![]() |
![]() |
#682 |
Guest
|
|
![]() |
#687 |
Moderator
|
to je sve isti proc samo je razlika u množitelju, ti bez bada možeš podić takt modelu e7300 dizanjem takta sabirnice
#689 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2006
|
help ploča je abit AW9D-MAX,sad je na njoj Pentium 4,planiram uzeti Core 2 Duo.problem je što neznam koji,mislio sam E7200 ili E8400 ali nisam siguran da bi baš išli na ovu ploču (prema http://www.abit.com.tw/cpu-support-l...w9d_series.htm) koja je razlika između Core 2 Duo E8400(E0) i Core 2 Duo E8400(C0) hvala i pozdrav |
![]() |
![]() |
#690 |
Banned
|
E0 su noviji stepinzi sa boljim OC potencijalom. Tebi je svejedno dal imaš C0 ili E0 jer ti je ploča ograničavajući faktor po pitanju FSB-a tako da nećeš moći puno forsirati procesor što se tiče visokog takta. Toretski bi trebali ići gore svi koje si nabrojao jer za E8400(C0) i E7200 piše Ok, a E8400 E0 je praktički isti vrag kao i C0. Probaj malo prošnjofat po stranim forumima i vidit kakve procesore ljudi imaju na toj ploči. |
![]() |
![]() |
|
|