|
![]() |
#1051 |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
![]() |
#1052 |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
ove kablove od usb-a i front audia slozi da idu uz donji rub maticne ploce i zategni ih vezicom, isto to napravi za ove sata kablove, njih slozi da idu uz rub kaveza od diskova i puno ljepse ce zgledat. imas slike kak sam ja to rijesio, pogledaj ove moje slike btw, ovo je moj novi update, dosla je hd 4890 i jos sam ubacio naprijed xilence 120mm umjesto 2x 92, i stavio sam na dno kucista jos jedan od 120mm isto red wing |
![]() |
![]() |
![]() |
#1053 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
Što ti se desilo sa prednjom stranicom??? Ovo unutra je ok ali ...Antec Solo ![]()
Lenovo LOQ 15AHP9: AMD Ryzen 5 8645HS / 16GB DDR5 / Micron M.2 2230 1TB / Sandisk Extreme Pro 1TB / Intel AX210 / Radeon 760M + Geforce RTX 4050 / Windows 11 Pro Lenovo Thinkpad T540p: Intel i7 4700MQ / 16GB DDR3 / Sandisk 240GB / Intel iGPU + Geforce 730M / Gentoo Linux Acer Aspire V3-574G: Intel i3 5005U / 8GB DDR3 / Seagate 1TB HDD / Geforce GT 940M / OpenSuse Tumbleweed XFCE |
![]() |
![]() |
![]() |
#1055 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
nadam se da ti ovo ne smatras cable managmentom??? pa tu nisi nista niti radio prakticki.. ima tu posla gdje god da pogledas... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1056 |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1058 |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
Stvar je u biti vrlo jasna, za potpuno sakrivanje kablova ili treba ić na duplo dno/stranicu ili pak treba bušilicom/dremelom probit rupu ispod matične pa sve provuć tuda, nešto treće teško da igra ![]() Evo meni kroz ovu rupu probijenu ispod matične ide 90% kablova ![]() ![]() kanta ![]() ![]()
![]() |
#1059 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
@MR.Ex.President ljepo sređeno!! Pitanje u vezi spužve. Kad ju staviš na usta i pušeš da li ide teško zrak kroz nju? Ak ide teško, di si ju nabavil?
![]() |
#1060 | |
Torrent freek
|
Citiraj:
![]() Inače evo je, desno ![]() Kupija 2, na kraju mi jedna bila taman, a druga skuplja prašinu na ormaru ![]() Da se razumimo, nekakvu bešumnost nećeš dobit jer bi onda trebalo zabrtvit sve moguće ulaze i izlaze, koristit pusta ljepila i šta ti ja znan šta već ne. Tako da ono, ako se nekome kućište trese od buke, teško da će išta dobit spužvom, ali ako je nekome kućište jako tiho, kao moje, onda spušva jebeno posluži da "priguši" i to malo buke koja dopire, tako da ono, po meni se isplati dat 70-ak kuna, kome nije nakaradno za vidit ![]()
![]() |
![]() |
#1061 |
|
![]() |
#1062 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
doink, za kojih 10 min skrijes oko 50% kablova ![]() sitne kablove stavis iza maticne, ove na dnu ako ne stanu ispod maticne lijepo izolirkom il necim drugim svezes i zalijepis na dno uz rub a ove deblje provučeš između bočne stranice i ove metalne ploče na koju šrafiš matičnu |
![]() |
![]() |
![]() |
#1063 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Lenovo LOQ 15AHP9: AMD Ryzen 5 8645HS / 16GB DDR5 / Micron M.2 2230 1TB / Sandisk Extreme Pro 1TB / Intel AX210 / Radeon 760M + Geforce RTX 4050 / Windows 11 Pro Lenovo Thinkpad T540p: Intel i7 4700MQ / 16GB DDR3 / Sandisk 240GB / Intel iGPU + Geforce 730M / Gentoo Linux Acer Aspire V3-574G: Intel i3 5005U / 8GB DDR3 / Seagate 1TB HDD / Geforce GT 940M / OpenSuse Tumbleweed XFCE |
![]() |
![]() |
![]() |
#1064 | |
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#1065 |
Prečupavi mod
|
Btw, sta ce ti big tower ako je poluprazan?
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#1066 |
|
A što da gore stavim? Turiste preko sezone? Uzeo sam ga prvenstveno zbog prozračnosti i praktičnosti (cijena mu je super), a i grafa mi je u starom kućištu ulazila na knap unutra. Uostalom bolje imati big tower pa da ima mjesta za još neku komponentu u budućnosti nego nešto skučeno pa kupit tower hladnjak kojem će npr. smetati napajanje ili bočna stranica ![]()
![]() |
#1067 |
Prečupavi mod
|
Pa bas zato mi nema smisla uzimati big tower kad nemas pojma sto staviti gore. Niti grafulja, a niti "tower hladnjak" nece nista profitirati od big-towera u odnosu na ekvivaletni midi npr. To ti kuciste ima smisla jedino ako ces komp bolesno nakrcavati diskovima i optikama, ako ne, mozes pocet trazit turiste ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#1069 |
Prečupavi mod
|
Ili to...
![]() |
![]() |
![]() |
#1071 |
|
jebiga, trazi po oglasniku i trznici, mozda ga se netko zeli rijesiti ![]() ja sam ga pikno taman kad su zadnji komadi bili u msanu na lageru ![]() cak sam razmisljao da svog prodam pa da si uzmem cm 690 al jos sam u nedoumici. na cm-a bih isao uglavnom zbog vodenog, razmisljo sam slozit vodeno samo za cpu al sad sam trenutno bez love tak da nis od tog. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1073 |
|
znam da nebi bilo lose stavit i na graficku. ovo djubre od 4890 se grije za popizdit ![]() vjerojatno cu prvo stavit accelera twin turbo kao privremeno rjesenje za vegu, a poslje ak ce bit pinke slozit cu vodeno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1074 |
80286
Datum registracije: Jul 2004
|
![]() |
#1079 | |
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1080 |
Premium
Datum registracije: Apr 2009
|
fala fala ma plava boja mi je dosadna svako ima pc sa plavim neonkama i ventovima ja imam crveno ![]() ![]() EDIT:ja sam za unutrasnjost potrosio 2 kantice crne mat boje i pol temeljne aka Primer-a |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|