|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
![]()
1.825V. Temperatura u npr. igrama bi isla do 42-43 ako je u sobi bili otprilike 24C. Sada sam nabavio 1700+ DLT3C koji radi na 200x11 na 1.6V..mozda i manje, nisam jos probao zbog ovoga problema. I sada mi temp ide do 50-51C??!!!! Znaci 0.225V manje. -->
E sad..voda je hladna. Svaki put dok skinem blok vidi se prema pasti da nije dobro sjeo. Zgnjecena na jednoj strani jako, na drugoj nist. Vec sam 3x sve montirao i nema rezultata. Molim vas ako netko ima taj blok da mi da par savijeta jer nemrem namjestit blok. BTW: Naravno da je stvaljen tako da se ono "Socket 462" kaj pise vidi. Stegnuto je tako da s prstima stegnem najjace kaj mogu i onda jos odvijacen za pol kruga. Hvala i HeLp pLeAsE???!!! E da..dok je CPU 50 blok je JEDVA mlak..voda također. I ploca je ista Epox 8RDA3x. Na procu imam blok od mystificatora. U pocetku dok sam nabavio vodeno imao sam 1700+ DUT3C koji je radio na 200x11 -->1.825V. Temperatura u npr. igrama bi isla do 42-43 ako je u sobi bili otprilike 24C. Sada sam nabavio 1700+ DLT3C koji radi na 200x11 na 1.6V..mozda i manje, nisam jos probao zbog ovoga problema. I sada mi temp ide do 50-51C??!!!! Znaci 0.225V manje.
E sad..voda je hladna. Svaki put dok skinem blok vidi se prema pasti da nije dobro sjeo. Zgnjecena na jednoj strani jako, na drugoj nist. Vec sam 3x sve montirao i nema rezultata. Molim vas ako netko ima taj blok da mi da par savijeta jer nemrem namjestit blok. BTW: Naravno da je stvaljen tako da se ono "Socket 462" kaj pise vidi. Stegnuto je tako da s prstima stegnem najjace kaj mogu i onda jos odvijacen za pol kruga. Hvala i HeLp pLeAsE???!!! E da..dok je CPU 50 blok je JEDVA mlak..voda također. I ploca je ista Epox 8RDA3x. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|