|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2009
|
Komp radi, ali bez slike
Evo ovako ide situacija prije 2-3 dana sa uzeo novu matičnu : Brand: Biostar Chipset: Intel G31 Cjenovni razred: - Format: microATX LAN: Intel GLAN Podržana memorija: DDR2 800/1066/1333 Sabirnica: 1600 MHz Težina Overseas: 1 Utori: 1 x PCI Express (x1) Zvuk: 5.1-kanalni Opis: Socket: LGA 775 Podržani procesori: Intel Core 2 Quad/Core 2 Duo/Pentium D/Pentium 4/Celeron D/Celeron 400 FSB 533/800/1066/1333MHz Podržava Intel Hyper-Threading tehnologiju Podržana memorija: 2 x DDR2 DIMM Memory Slot, Dual Channel DDR2 533/667/800 MHz, do 4 GB Ekspanzije: 2 x PCI Slots 1 x PCI-E x1 Slot 1 x PCI-E x16 Slot 4 x SATA2 3Gb/s Connector 1 x IDE Connector 4 x USB 2.0 Port 2 x USB 2.0 Header Mreža: Realtek RTL8101E - 10/100 Controller VGA: integrirana INtel GMA X3100 sa 256 MB Audio: Realtek ALC662 6-Channel HD Audio Dimenzije: 24.4 cm X 19.5 cm Veličina: mATX2 Sredim sve kako spada, stavim sve komponente komp se upali ali nema, a čuje se kako očitava CD, mislim se dobro valjda nisam dobro graficku ustekao provjerim još jedan put sve i opet nema, testiram grafu na drugom kompu daje sliku, testiram rame rade, napajanje radi itd., i ništ odlucim izvadit baterije pola sata. I upalim komp opet ništ nema slike. Sad me zanima dali možda matična ne prepoznaje procesor pa je potrebno updatenje biosa ? Ili je nešto nekompatiblino s matičnom ? Processor: Intel(R) Pentium(R) Dual CPU E2160 @ 1.80GHz (2 CPUs) Video Card: NVIDIA GeForce 8500 GT Sound Card: Realtek HD Audio output |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Jesi li probao spojiti integrirku? Kod nekih ploča sa integrirkom, moraš u BIOS-u isključiti tu integrirku (iako bi se trebala po defaultu isključiti kad se ubode graaf u pci-e slot).
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Provjeri dal ti koja nogica od procesora tj. maticne nije izvijena,ja bi najprije reko da je to....
![]() |
#6 |
Registered User
|
Da pokušao sam, isto ne daje sliku monitor se ponaša kao da nije uključen(monitor je ispravan) kablove, jumpere provjerio par puta. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Dogadalo se i to.. Izvadi plocu vani iz kucista ostavi samo procesor na njoj i spajaj na integrirku ako se buni da fali RAM onda dodaj jedan keksic pa vidi dalje.. Ako ne POST-a sa proc i keksicem rama onda je ploca u banani! PS.Procesor si dobro stavio cooler dobro sjeo provao si proc. u drugom komp? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|