|
![]() |
#32 | |
Guest
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#33 |
Guest
|
UPDATE: Danas , dodem s posla i malo igram GTA 4. I s vrmena na vrijeme alt+tab pratim temperature CPU , normalne ...odjedanput komp se zgasi. Kad sam ga htio upalit ponovo , poruka "please connect power cable to graphic card"...a sve uredno spojeno. I tako sad je temperatura CPU-a o samo komp pali ko na kurblu iz druge ![]() Jel se može sad definitivno dijagnosticirat : Raptoxx sranje je preslabo za novi 7750 x2 , 4850 i ostatak i vrijeme je za Corsair? Ovo su tipični znakovi slabog napajanja , jel tak? Eh , da , kad je komp pod full loadom ,ovo raptoxx napjanje se tolko zagrije da smrdi. ovo su napono kad je komp u idle-u: +3,3V =3,26 +12V= 11,92 Zadnje izmijenjeno od: ivan77. 14.07.2009. u 21:38. Razlog: .. |
![]() |
![]() |
#34 |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
Sudeći po svemu, ja bih rekao da mačak u vreći Raptoxxx krepava polako, prije kupovine ako si u mogućnosti posudi od nekog drugo napajanje i uštekaj ga pa mrcvari komp par dana i ako sve bude u redu znaš što dalje, ali što prije vadi ovo čudo iz kompa da ne bi i ploča nastradala, nikad se nezna... Kojeg Radeona 4850 točno imaš?
![]() |
#35 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Naravno da Raptoxx ne može držati tu konfu. Kad kupiš MS, znaš da si kupio šrot. Raptoxx je ušminkani šrot. Pokloni ga nekome i uzmi pravo napajanje (npr. CX400).
![]() |
#36 |
Guest
|
Ok , uzeo pravo napajanje , sad se ne grije i skužio di je problem , jedan frajer imao isti slučaj : "hi peeps, i have been having problems clocking my 7850 BE and wondered if anyone has any suggestions. the cpu is running in my gigabyte ga-m57sli-s4 motherboard. i contacted gigabyte before i bought the cpu as it only showed the 7750 in there cpu support list, gigabyte then said it was supported and gave me the latest bios. i had to manually set the cpu voltage to 1.2v as the board wanted to run at 1.325v on auto. the cpu runs fine at 2.8ghz and with the voltage set to 1.2v but if i adjust the clock multiplier ever to 2.9ghz i will get a blue screen. if i set the voltage to 1.25v and set to 2.9ghz the pc will boot and go into windows, but i know straight away the pc isnt liking it as my mouse pointer becomes a white pointer instead of the usual gold colour. if i then try to run 3dmark it will lock up. has anyone got any idea of why this isnt overclocking even by this small amount. thanks in advance for any replies." A sad može riješeno ![]() |
![]() |
![]() |
#38 | ||
Guest
|
Citiraj:
45 max na 1.35 V na 3,2 gh...pa na koliko ti je klima u sobi , 14 C ![]() Citiraj:
![]() Ovaj Corsair 550 W se ne grije niti buči a ima prejebene kablove obložene tak da ih mogu nagurat i svezat da mi ne klepeću po kućištu ![]() Zadnje izmijenjeno od: domy_os. 18.07.2009. u 21:50. |
||
![]() |
![]() |
|
|