|
![]() |
#1 |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
(riješeno) Problem sa 2.5" USB diskom
Radi se o 40gb externom USB disku koji je kupljen prije par godina, i radio je sve do sada. Kada ga uključim, izbaci mi da je instalirao novi hardware (iako to ne treba), ali ovo: ![]() A kada odem u disk management, onda vidi ovo (69,28gb, LOL, iako je 40gb disk): ![]() Ne može ga initializirat, ni formatirat, ni ništa... Crko? Virus? Hvala... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Ili je krepala elektronika u kućištu ili je firmware "poludio", idi sistemom eliminacije pa ćeš već vidjeti što ne valja.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Guest
|
Skini Ubuntu bootabilni CD, bootaj sa njega i vidi kaj tamo veli! |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
hjoooj danas dobio iomega select 500gb disk od klijenta iz vanka, presao pola svijeta u 2 dana da bi kod nas zapeo pri uvozu. anyway, nakon tjedan dana njakanja sa fedexom, spediterima i carinom dobijem disk sa istim problemom kao neo-st. 10 min. nakon sto ga prikopcam na usb (oba prikljucka) prikaze mi kao i gore na slici ... unknown disk, not initialized, samo sto meni ne ucitava disk size. Kad odem na initialitze, kaze "The system cannot find the file specified" Pokusavao sam sve sa iomega support stranice, ali ni da mrdne. Vrtim vistu 64 ultimate, no pokusao sam i na drugom PCu gdje je xp. Rastavljat ga nemogu, saljem ga natrag klijentu do kraja tjedna pa ukoliko nekome sine ideja koja pomogne da se disk "ozivi" i dobijem pun pristup podacima bio bih mu JAKO zahvalan. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
rado, ali ne mogu rastavljati disk od klijenta. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
probaj onda kućište malo stisnut rukama, malo jače. Možda pomakne nanometar konektore unutra i riješi ti problem ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|