|
![]() |
#17162 |
mrzi zimu
Datum registracije: Dec 2004
|
uf sataras ![]() ![]() danas sam si za gablec donjela sendvice od kukuruznog kruha, sunke i paprike ![]() a za prezalogajit imam beskve ![]()
![]() |
#17164 | |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
![]() A znam da je sataras tradicionalno hercegovacko jelo, a za japrak koji je isto takav niste znali, pa... Obozavam sataras sa puno rize! Meso bas ne ide unutra po defaultu, ali i ja cesto ubacim. Ako nista na tavu bacim 10-15 cevapa za prilog ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17165 |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17167 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Danas se kuha mlada kuruza ![]()
![]() |
#17169 |
Super Moderators
|
![]() |
#17170 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Lazanje iz Daily Fresha... Mmmm, predobre ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#17171 |
našikan pravim haos
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17172 |
Super Moderators
|
Ova kuhana kuruza je fina ali je niškoristi za napunit želudac....još sam gladan ko pes. Odoh narezat malo fete, paradajza i raženog. Možda malo adidasa ![]()
![]() |
#17174 |
Super Moderators
|
Ubio se danas zdravo seljački-paštete iz crijeva, domaće šunke, fete i mladog luka ![]()
![]() |
#17175 |
Guest
|
Danas sam Mad_Duke salatu jeo. Iliti, ono čeg je bilo u fridžu. Zelena salata, Matovilac, Masline, Feta sir Sad sam pojeo burek! |
![]() |
![]() |
#17176 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17177 |
našikan pravim haos
|
Vodila stara na ručak u lokalnu novootvorenu Bascheiru.....iznadprosječno dobro,ja mrkao crvene špagete s špekom i fefačima a stara pizzu neku i seka tjesteninu,ocijena vrlo dobar..... |
![]() |
![]() |
![]() |
#17178 |
Super Moderators
|
Ja se već danas pripremam za sljedeći tjedan ![]() Htio sam izvadit dva paketa veprića iz škrinje ali je ispalo da je u jednom srnetina-rebarca ubio sjekirom i hakmeserom, od srne su isto rebra i komadić lopatice. Mrkva vulgaris, "svinjska", luk, papar u zrnu, korijen peršina i celera, lovor i klekove bobice prokuhao u 3l vode uz dodatak 4dcl nekakvog slovenskog kiseliša ( laški rizling, skida kamenac sa zubi ![]() Ohladio, stavio mesinu tranu pa u frić. Brijem da bum se u utorak ubil ko zadnji sacpra sa tim na saft i domaćim žgancima uz kristalku sa češnjakom ![]()
![]() |
#17180 |
Super Moderators
|
Rekel je matori da nema Ždera dok se on ne vrati sa odmakanja jaja ![]()
![]() |
#17181 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Uff...eo zavrsilo, gosti otisli. Spremio sam pljeskavice (ja hi radio) i cevape. bilo je abnormalno dobro. U isto vrijeme, zena je spremila krompir/fazol/luk na salatu i iznenadila me sa desertom - Tiramisu za prste lizat.. njam njam
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#17182 |
našikan pravim haos
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17184 |
Guest
|
Evo jedna dobra informacija za sve ždere http://www.justaguything.com/beer-hy...-water-really/ još samo zamijenite riječ "workout" sa "žderonje" ![]() |
![]() |
![]() |
#17186 |
Super Moderators
|
Jetrica (saft, na lovački) i domaći pomfač. Hladni gembač ![]()
![]() |
#17187 |
našikan pravim haos
|
Neka strvina od peradi-ptice,vjerovatno puranov batak,nevolim to al mlinci su popravili stvar.... UPDATE: večer je,ja ogladnio,fižider ne nudi niš zadovoljavajuće pa čekam: 4.Bianco spezial vrhnje, sir, šunka, kulen, špek svrš ![]() Zadnje izmijenjeno od: trouble. 12.07.2009. u 21:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17188 |
Napokon dočekao DNF :)
Datum registracije: Jan 2003
|
eto ja danas bil kod punca i punice ![]() opet sam moral jest janjetinu i svinjetinu ![]()
![]() |
#17189 | |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
A tvoji Tata i Mama su tvojoj ženi Svekar i Svekrva (u narodu Svekriva). Tak to barem ide u Zagrebu, Prigorju, Turopolju, Zagorju.
![]() |
![]() |
#17190 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Gle ga, pa ekipa nekad veli i punac za tasta ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|