|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Jun 2008
|
Kanta Big Tower soc 499! Cudna mi !
Dobio sam upravo danas jednu kantu Big Tower , Hard je drugacije jako takno i dugacko sucelje, socket 499 533mhz , rami su SDR 256..... Ima PCI Slots 3 ide sucelje 1 Hdd Spojen - neznam niti ja tocno naziv toga .... Pokusavam ga upaliti da mi radi ....Al ubacim grafu PCI i ne radi ,komp se upali , na prednjem LCD-displeyu se upali ocitavanje koliko rama, koji proc, dali je spojen HDd .... I tu stane .... Nisam jos petljao s takvim kantama , ploca iza ima samo 2 ps2 , Eterneth, i 2 jos prikljucka...i printer i to je to..... ![]() ![]() ![]() Ovdje ide Hdd ,samo ga se utakne ..... ![]() ![]() Ako ko zna vise neka pise nesto... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
![]() |
#4 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
E Pluribus UNIX
Datum registracije: Oct 2002
|
To je nesto, koliko mi se cini, iz EFI Fiery serije RIP-ova - razlog zasto nemas mogucnosti spajanja monitora je zato sto ti ni ne treba - sve se radi preko prednjeg panela a jedino sto se spaja na to cudo jest printer i mreza. Postoji sasvim realna mogucnost da se radi o obicnom PC-u unutra (iako mi nije bas tu sve cisto, Socket izgleda kao napredniji od Socketa 5/7/8 no s druge strane cini mi se da ima on board cachea na sebi sto je prakticki nepostojece na plocama generacije iza PProa; a i sama ploca ne daje dojam standardnog ATX formata te je uniprocesorski bazirana zajedno sa 64 bitni PCI-om), no najbolje bi bilo da izvadis sve kartice osim graficke pa pokusas onda. Ima kakva oznaka modela (na nekoj naljepnici, perhaps)? Edit: yup, imao sam pravo. Ovo je Alpha 21164 gore. IOW, prilicno su male sanse da ti standardna PCI karta s x86 BIOS-om bude radila gore. Baci u smetje ili vrati gdje si nasao. ![]()
Programer Rok od dva mjeseca u stvari znači četiri, ali nikako ispod šest. Zadnje izmijenjeno od: Bubba. 28.06.2009. u 20:20. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
8-bit Gen.
Datum registracije: May 2004
|
|
![]() |
![]() |
|
|