Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Internet i mrežne tehnologije > Mreže
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 26.08.2004., 20:15   #1
tihomir
Premium

tihomir's Avatar

Datum registracije: Jan 2002
Program za administraciju LAN-a

Tražim neki program koji će mi omogućiti dijeljenje veze na internet drugom računalu u mreži, a da je bolji od ICS-a. Treba mi program koji će mi omogućiti određivanje vremena u kojem se može pristupati internetu, koliko dugo biti i sl. Isto tako, ne bi htio da neki crv cijelo vrijeme "vjesi" na internetu nego da se treba upisati npr. šifra kako bi se uopće mogla uspostaviti veza prema internetu. Oba kompa vrte WinXP Pro.
Preporučite nešto.
tihomir je offline   Reply With Quote
Staro 26.08.2004., 22:34   #2
MasterX
do you speak it?

Datum registracije: Mar 2003
ovako iz veda neba ti mogu preporuciti WINGATE... ali neznam koliko on ima mogucnosti da isljucis neke usere u odredjeno vrijeme itd... btw za koju ti to vezu treba, isdn ili dsl ili nesto trece... mislim da ti je najbolje rjesenje router cca 700kn i tamo sve podesis, znam ja model na kojem mozes shapati bandwith po odredjenim portovima, znaci recimo pustis 128k za http, a kazuu srezes na 64k i slicno...
MasterX je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 27.08.2004., 12:46   #3
tihomir
Premium

tihomir's Avatar

Datum registracije: Jan 2002
Treba mi za ISDN. Znam da je najbolje rješenje router,ali ne daje mi se toliko novaca za samo nešto više komfora... Tražim softversko riješenje... Skinuo sam WinGate 6.0.1 pa ću ga isprobati. Nego,trebam li se zajebavati sa ICS-om šta ili poisljučivati sve?
tihomir je offline   Reply With Quote
Staro 27.08.2004., 17:53   #4
tor
Administrator
Moj komp

tor's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
ICS je najgore što možeš napraviti za vezu. Toliko rupa otvara da je to strašno. Imaš rješenja. ISA, LAN pro suite, Win gate spomenuti itd. NA ISA-serveru imaš naprimjer kreiranje od kad do kad se može surfati, koji protokoli se mogu koristiti i kada itd.
tor je offline   Reply With Quote
Staro 27.08.2004., 21:34   #5
RAK
Feldwebel
Moj komp

RAK's Avatar

Datum registracije: Feb 2002
Svi nabrojani servisi su rupičasti. NAT je jedan od njih ali se može zaštititi kako treba. Trebam li reći kako?

Ko što sam 100 puta do sada rekao da si nabavite staru kršinu (iz otpada) i stavite win2000server (trial) i konfigurirate NAT.

Upute za NAT slijede.
Elegantan kao leopard

Nisam to ja, to je moj komp.
RAK je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge