|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2009
|
USB - folder empty!?
znači događa mi se dosta često na novom USB-u,da jednostavno nema pjesama u folderu,već piše folder is empty...ali piše pod opcijama da je zauzeto onoliko koliko je gore prije stavljeno pjesama,samo pojedine pjesme nedostaju......u želji da rješim problem desnim klikom na USB stisnuo sam na Tools i Check now i označio obje kvačice...sad mi umjesto praznog foldera piše samo file sa nazivom i veličinom od nekoliko kb,dal netko zna u čemu je problem... ...dogodi mi se obično kad je stvar u .mp3 formatima,kod ostalih stvari je prijenos normalan...ovo mi je već drugi put da mi se dogodila ta "greška"...inače se radi o DT Mini Kingmax USB-u 2.0 od 16 GB tek nedavno kupnjenom preko oglasa...e sad...dal me je lik preveslao i prodao mi neispravan USB,il je stvar o nečem drugom... ![]() http://i42.tinypic.com/10nvtzo.jpg ...ovak to otprilike izgleda nakon "ispravljanja" grešaka...folderi koji su kao bili empty su se pretvorili u ove file-ove od par kb,al koji na kraju opet zauzimaju onu količinu GB koju bi trebali... Zadnje izmijenjeno od: domy_os. 18.06.2009. u 12:11. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|