|
![]() |
#2191 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2192 |
hdtelevizija.com editor
Datum registracije: Jun 2008
|
Ja sam zavrsio test prije 5 dana, kada ce biti objavljen samo upit proslijedite na darko@hdtelevizija.com
![]() |
#2193 |
hdtelevizija.com editor
Datum registracije: Jun 2008
|
![]() |
#2194 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Kaj je sa recenzijom TX-L32G10E? ![]()
![]() |
#2196 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Dosta se priča o njemu a nema baš recenzija...
![]() |
#2198 |
Guest
|
Pozdrav ekipa. Long time no hear. Htio sam vas pitati za jednu preporuku. Frend si misli copiti novu telku u narednih tjedan do dva. Za novce koje ima, taman bi mogao uzeti Panasonica TX-P42X10 kojeg sam mu preporučio. Sutra idem do njega malo sa njim popričati da vidim kaj mu točno treba. A kako trenutno ima stari Samsung 19" CRT monitor (nije ni neki od boljih), postoji dobra šansa da bi mu ipak odgovarao onda LCD telkač. Čisto da može u miru koristiti telkač kao PC monitor većinu vremena. Ja kako sam zadnjih mjeseci out of loop, a trenutno imam previše posla učenjem nemam apsolutno blage veze kaj da mu u tom rangu cijene preporučim od LCD-a. (za razliku od plazmi). Tako da ako imate kakvu preporuku. Može i full HD ,ako nije neka velika razlika u kvaliteti slike. |
![]() |
![]() |
#2200 |
Guest
|
E super. Jer otkad su nove oznake telkača, nisam još na ti sa njima. Pročitah sada recenziju za njega na hdteleviziji. Svaka čast, odličan posao. Do sad sam samo pročitao recenziju za TX-P42G10 koja je isto dobra i bolja nego na iti jednom stranom portalu. |
![]() |
![]() |
#2201 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
samo jedno pitanje: dali je 2.20m - 2.50m preblizu za gledanje 42X10E plazme? i ajde jos dva glupa pitanja - koliko je dugacak hdmi kabel sto poklanjaju u ronisu? i ako tv ima dvbt tuner takoder ima i normalan analogni tuner jelda? thx na odgovorima ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2204 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
je, kabel je 2m |
![]() |
![]() |
![]() |
#2205 |
Mucki provokator
Datum registracije: May 2008
|
Zadnje izmijenjeno od: Core2Duo22. 19.06.2009. u 22:52. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2209 |
Premium
|
full hd iptv. nice. koji provider? mora da sam fulao reklamu |
![]() |
![]() |
![]() |
#2210 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
MaxTv pušta HD u 1920x1088 (ne nije tipfeler doista mi na kompu prijavljuje tu rezoluciju a tih zadnjih 8 piksela se očituju u zelenoj traci gore i dolje koja se na tv-u ne vidi). Ne znam jedino da li trenutni STB uređaji mogu progurati full HD rezu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2211 |
Mucki provokator
Datum registracije: May 2008
|
![]() |
#2212 |
Premium
|
sve detalje koje bi trebao dobiti vishom rezolucijom izgubish s niskim bitrate-om. nemojte se zavaravat. tih 1080i je jad i bijeda. (da ne govorim o programima koji se pustaju u HD paketu) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2213 |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
Mene zanima dali ce slika bit kvalitetnija ako maxTV spojim na plazmu s HD kablom ,posto je sad spojena na scart pa imam neke k'o prozirne obrise na likovima?
![]() |
#2214 |
Premium
|
da. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2215 | |||
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
Budes primijetio i jos neke razlicitosti u odnosu na spajanje sa scartom, ali to prepustam tebi da otkrijes. ![]() Citiraj:
![]() Citiraj:
![]()
___________ Just atha x Zadnje izmijenjeno od: atha. 21.06.2009. u 10:52. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#2217 |
Asshole
Datum registracije: May 2007
|
trebala bi mi preporuka nekog televizora do nekih 5500 kn, udaljenost gledanja bi negdje bila cca. 2 m , a najvise bi se gledao dvb-t signal sad...nekako naginjem prema plazmi, i to ne vecoj od 94 cm?! hvala mozda ova ? http://www.vemil.hr/opis.aspx?prikaz...&Sifra=1020636 ili http://www.vemil.hr/opis.aspx?prikaz...&Sifra=1020729 Zadnje izmijenjeno od: nick praskaton. 23.06.2009. u 21:45. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2219 |
Asshole
Datum registracije: May 2007
|
a kolika je razlika u kvaliteti slike izmedju x80 i x10, jel vrijedi dat 1000 kuna vise za x10 ? ima li ko da odgovori(nani), ?! malo mi se zuri...idem danas po to...pa Zadnje izmijenjeno od: nick praskaton. 24.06.2009. u 12:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2220 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2007
|
Pozdrav svima, prekjučer sam si uboo plazmu, ovu novu Panansonicovu g10 i jedino što mogu reći da je to zvijer, pardon, ZVIJERČINA!!!!! Hvala Nani na preporukama. Full HD FILM je impresivan ali ono što me je najviše odusevilo je SD signal koji izgleda impresivno. Nigdje kockica. Jučer gledao Divx koji je bio 640 x 300, djelovao je fil impresivno. Kako je to moguće, tim više kad znam da bi se na LCD-u vidjele kockice od slike, a ovdje ništa? Ljudi, uzmite to, topla preporuka!!!!!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|