|
![]() |
#1 |
Captain
Datum registracije: Aug 2004
|
Gigabyte 3D Pro Cooler
Ima li tko doticni cooler i kakve su vam temperature? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Type R
Datum registracije: Oct 2003
|
Rađe Zalmana 7000A-AlCu,imaš u Ve-mila ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Captain
Datum registracije: Aug 2004
|
Recimo da lova nije upitna sto je bolje uzeti zalmana ili nekog termalrighta ( isim onih sa toplinskim cijevima ) ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Pa nacelno su tu negdje, iako mislim da je SLK 947 nesto bolji od Zalmana.
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum Zadnje izmijenjeno od: Isus. 23.08.2004. u 20:33. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
ČLAN FKTa
Datum registracije: Jul 2004
|
Ja sam pitao istu stvar prije mjesec dana i dobio sam jedan odgovor a taj je glasio:nije baš nešto. Mislim da u Ve-Milu imaju 2 modela: bez kontrole broja okr. 180 i sa k.b.o. 270 kn. Slušaj BladeRunnera, kada Zalman može ohladiti njegovu vruću klingonsku krv može i svaki procesor. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Onaj Gigabyteov je drek izgleda FENCY ( hm fencylimun+bijelo vino=glavobolja slijedece jutro) al kao kuler nije nesto genijalno kad zelis da hladi onda je bucan kad zelis tisinu onda ,ozes jaja pec na tome.
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Warcraft III TFT
Datum registracije: Jun 2004
|
Spire rulez ![]()
|
|
Oglas
|