|
![]() |
#1 |
The Dragoon
Datum registracije: Jul 2004
|
Mod za MB
BOK! Da li postoji kakav mod za matičnu tako da ona daje veći napon za procesor? Prije flashanja matične maksimalni napon bio mi je 2 V, a sad s novim biosom maksimalni napon mi je 1,6 V što ne zadovoljava moje potrebe. Nemogu dodat gore više od 500 Mhz, a mislim da bi išao i više samo da mi je napon veći.Thanks! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Koje je to matična kao prvo? Kao drugo fuck takav Bios koji ti smanji voltažu s 2 na 1.6... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 | |
The Dragoon
|
Citiraj:
Riječ je o Soltek SL-86SPE-L. Al gle, sa starim biosom sam složil voltažu i FSB, pa sam pokrenuo Windowse i sve je radilo. Recimo da sam ga dignul sa 2600 na 3200, ali nakon svakog restarta kompa te postavke su mi se vratile na default, tak da je opet voltaža bila 1,5V, a FSB 100, odnosno opet je radil na 2600.
![]() |
![]() |
#5 | |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Citiraj:
![]()
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Citiraj:
Za OC se uzima ABit, Epox, DFI. ostalo ne
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
The Dragoon
|
Citiraj:
KO IM JEBE MATER ONDA. SVE BUM IH POSTRELAL!!! ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#9 | |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Citiraj:
![]()
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|