Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Problemi > Hardverski problemi
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 12.06.2009., 12:58   #1
socketa
Registered User

Datum registracije: Jun 2009
Instalacija Windowsa se smrzava kod podizanja

Poštovanje i pozdrav!

Dakle, matična je asus a8n5x-x, ram ddr 400 mhz, athlon 2400+...

Pri instalaciji windowsa kada se kopiraju fileovi i ponovno boota, tijekom pojavljivanja windows loga, kompjuter se smrzne...

Sve je počelo kada sam izvukao jedan usb uređaj, onda se smrznuo komp... počeo se pojavljivati blue screen sa porukom irql not equal itd...

Nakon toga bi se smrznuo kada bih dizao windowse... pa sam formatirao ... nakon ponovne instalacije jednom sam uspio instalirati windowse (inače bi se instalacija smrzla kod installing devices i slično) pa čak i raditi na njima po sat vremena, ali onda sam opet formatirao i sada se smrzava na način naveden na početku posta.

U to vrijeme komp mi je bio nabrijan na negdje 2200 mhz (athlon 2400+), nakon toga sve do sada sam morao spuštati na 1,6 jer bi se pojavio blue screen ili ne bi bootalo... dakle ispod standardnih specifikacija... sabirnicu ne mogu dignuti ni na 133...

Stavljao sam unutra drugi RAM, stavljao sam drugu grafičku, stavljao sam drugi procesor, druge hard diskove, drugo napajanje... i ista stvar...

Jedino nisam matičnu mijenjao, pa pretpostavljam da je u njoj neki problem...

Ima li tko kakvu ideju?

E da, pokušao sam i linux instalirati pa ista stvar... pri instalaciji se odjednom smrzne...

Zadnje izmijenjeno od: socketa. 12.06.2009. u 13:11.
socketa je offline   Reply With Quote
Oglas

Oglas
Oglasni prostor

Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno