|
![]() |
#31 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() Već bi završio igru da nemam ispite sad na faxu. Savjet: Ako odlučite igru prelazit 100% stealth i ne ubijat nikoga na mapi fino će te se pomučit ali će vam igra i puno duže trajati! I nemojte polazit igrat na "Easy" postavkama, bar "medium".. ![]() |
|
![]() |
![]() |
#32 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2009
|
ja sam odma zapeo na prvoj misiji sa onim vlakom ... znam da neki eksploziv trebam postavit a neznam di i kako jer neprijatelja ima ko u prici...pomoc |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Registered User
|
treba mi pomoc... igrao sam prije desperados 1 i 2 i kupio sam helldorado ali neznam kako ga instalirati. Nisam neki znalac sto se tice kompjutera ali cu poludit ako ne uspijem intalirati helldorado.. Imam 2 cd-a i puno onih winrar arhiva i neki drugih gluposti.. neznam sta cu s njima.. pokusao sam ih raspakirati ali ne ide mi bas.... pomažite.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | ||
Guest
|
@zvone0101010101, prati ove upute: Citiraj:
Citiraj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
#36 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#37 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
ma decki nije to sa torrenta,to vam je legalna verzija u winraru... ![]() i ne trebas toliko brojeva u nicku da nam kazes da volis binarni sustav... aj ti reci koja ti je konfa pa da rijesimo... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Registered User
|
imam 50 winrar arhiva i 90 nekih fileova( svi su iste velicine)na jednom cd-u i na drugom jos po 10 tih fileova i winrar arhiva. Valjda ih treba raspakirati ali neznam u koji folder,i uvijek mi se pojavi neki error kad ih pokusam raspakirati. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|