|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Driveri za Matrox grafičku
pozdrav! trazio sam po internetu drivere od jedne starije grafičke Matrox MGA-G200A-D2 grafička je AGP 1xili2x i ima 8Mb trebaju mi driveri jer slažem jedan komp na kojeg stavljam Windows98 pa mi ne prepoznaje grafičku,bio sam na Matroxsinoj stranici nemaju nikakve drivere samo za nove grafičke ovo je očito prestara ![]() ako netko slučajno zna link gdje se mogu skinut ![]()
My modd cabel&sleeving&case&water&cooling,VGA block K:HDD Maxtor MaXLine Plus II 250Gb sata IBM ThinkPad T30,T40, T43-1871,Z60mP: starije brojeve auto časopisa classiccars,Quattroruote,Motor Klassik,Markt ponude na PM. K:Karambol ili neispravne iPhone, Samsung,Sony,Nokia,LG,Huawei,Xaomi uređaje |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
8-bit Gen.
Datum registracije: May 2004
|
? Driveri svih starijih i pred-unificiranih G i P modela : >>> ![]() Osim ako nemas neku OEM kartu tipa HP/IBM jer tada vise ni driver ni Matrox BIOS ne igraju ulogu. Tad se radi o karticama koje su radjene po njihovim specifikacijama (drugaciji subsys ID) za koji su razvili vlastite drivere i BIOS. U tom slucaju mozes zaboraviti MS namjenu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
tražio sam po toj tabeli koji su stavio stvar je u tome što umjesto drivera stavljaju one programe Driverdetektiv koji moraš instalirat na komp i preko njih nač drivere nemogu nač normalno kao file da ih mogu skinut
My modd cabel&sleeving&case&water&cooling,VGA block K:HDD Maxtor MaXLine Plus II 250Gb sata IBM ThinkPad T30,T40, T43-1871,Z60mP: starije brojeve auto časopisa classiccars,Quattroruote,Motor Klassik,Markt ponude na PM. K:Karambol ili neispravne iPhone, Samsung,Sony,Nokia,LG,Huawei,Xaomi uređaje |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
8-bit Gen.
Datum registracije: May 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |