|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
PB kick zbog ATT-a i ostalih programa
Vidim da nitko ne piše na forumu o tome,kao da nitko ništa ne igra online ali prije par tjedana je nakon jednog updejta PB počeo kickati zbog korištenja sljedečih programa Ventrilo Chat Overlay Team Speak Overlay DxTweaker ATI Tray Tools (depends on version) Game Accelerator (uninstall, then reboot) Mumble Overlay EVGA Precision tool uz poruku "Disallowed Program/Driver [128017] is usually caused by one of the following progams running. Disabling them should stop the kick." Možda kicka i zbog još nekog,mene je zanimao ATT,ovo sam našao pa nisam tražio dalje. Sad idem tražiti zbog koje verzije ATT ne kicka,zadnje 2 kicka,to znam ![]() Nadam se da če nekome ovo pomoči da ne mora kao ja 2 dana tražiti uzrok kickanja. BTW Igram CoD2 ali vidim da kicka i u mnogim drugim igrama. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
A glupost, još malo će kikat ljude bez G19 ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Ne mogu nigdje nači ATT verziju 1.5.xxx Ako netko ima na kompu molio bih da upload-a. Našao sam ovdje http://www.svethardware.cz/forum/dow...do=file&id=169 regao se ali i dalje mi kaže "You don't have permission to access /download/ladeni/grafiky/attsetup 1.5.9.1314 beta.exe on this server". |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Pa kaj ne pitaš na COD2 threadu, hrpa njih ima ATI-ce... Butem ti pogledal za baš tu verziju, ako je imam puknem ti na mail.
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Meni xfire nije htjeo raditi u kombinaciji sa ATT-om, a dok sam sve ostalo eliminirao prvo sam reinstalirao ccc,windowse itd. Ili da nije taj punkbuster kriv? Uglavnom kada bih pokrenuo putem xfire neki server samo bi se zacrnio ekran, i nakon par sekundi me izbaci u desktop i kao da ništa nije bilo.
![]() |
#6 | ||
Premium
|
Citiraj:
![]() Probao sam zasad 1.5.8.1271 1.6.9.1346 1.6.9.1360 1.6.9.1386(zadnja verzija) Evo ako netko hoče isprobavati ostale verzije da zna koje "ne valjaju" Više nemam volje isprobavati,stavio sam RT i namjestio da 2D i 3D clock prebacujem prečacem na tipkovnici. Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
![]() |
#10 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
Radi ATT me kicka vec pun k vremena iz CoD4 uz poruku "Disallowed Program/Driver [128017]". Ne znam od koje verzije je pocelo jer kicka fakat vec dugo, a ne istrazuje mi se. Jednom po waru mozda i to je to.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | ||
Premium
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
Meni s RT radi bez problema,najnovija verzija ima neku opciju kad je instaliraš,da zaštiti neku memoriju,piše da je to da PB ne gnjavi.Probaj s najnovijom verzijom ak ti nije ta več instalirana. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
dodao bih jos daje pb poceo kenjat na cod4 zbog jebenog frapsa, instalirao sam zadnju verziju pa cemo vidjet dal se sto promjenilo |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
![]() A kaj se tiče ovih programa konkretnije za att, nikad me nije kikalo, samo mi se klao sa x fireom pa sam ga morao gasit... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Premium
|
Izgleda da sam našao s kojom verzijom ne kicka ![]() 1.6.9.1355 Možete je skinuti ovdje http://cid-a50350ea7a969f0c.skydrive...Tools%20builds prva je po redu,odigrao sam 3 partije na serveru gdje me prije kickalo svake 2 min.Sutra ču odigrat još sat-dva da budem 100% siguran ![]() EDIT:Opet isto... EDIT 2:Skontao sam da verzije 1.6.9.1355 i 1.6.9.1356 ne uzrokuju PB kick ako nije uključen auto-overclock.Ako se "ručno" mjenjaju 2D/3D profili nema problema ![]() EDIT 3:Radi i zadnja verija ATT-a 1.6.9.1386,također bez auto-overclocka. Zadnje izmijenjeno od: Veki-os. 29.05.2009. u 13:25. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
e to su bila vremena. ekspedicije po sumi sa ekipom dok ne naletis na kolac ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|