|
![]() |
#936 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#937 |
Señor Audiophile
Datum registracije: Jan 2007
|
![]() |
#938 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#939 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
Vidiš s tim cu se poigrat |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#940 |
Señor Audiophile
|
Kuri i 2900 Pro (800/1800 MHz) isto tu negdje (ako ne i vise) ![]() Radi vrlo dobro u 3D, na 5V/500 RPM (cca 60°C), a na 12V/1500+ odlicno (~50°C). U svakom slucaju, bit ces preporodjen, tiho i hladno ... go for it! ![]()
![]() |
#941 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Watercooled Stacker STC-T01 - Enchantress
Evo par slikica kak je prije izgledalo. ![]() ![]() Promjene: Na diskove su stavljeni Thumbscrew crni i srebrni šarafići. Oko njih se guma bolje namota nego na obične. Obični šarafići bi se mogli sami odšarafiti jer ih se nesmije do kraja stegnuti. (nije mi se nikad to dogodilo) ![]() ![]() Ovak izgledaju nakon cca 5 skidanja i stavljanja ![]() Stavil sam nova crijeva i promjenil redosljed u petlji. rez - pumpa - GPU - rad1 - NB - rad2 - CPU - Rad3 -rez..... Na taj način na pumpu dolazi nešto hladnija voda a GPU-u ne smeta jako porast temperature. Složil kabliće da budu lako dostupni ali da nema nereda. Odvojil napajanja diskova, ventilatora itd.... Ventilatori na 5V. Jedan na ispuhu. Drugi pirka po MOSFET-ima na ploči i grafičkoj. Prije sam imal ventilator i kod diskova, tj na upuhu. Odlučil sam ga maknuti zbog savjeta RAK-a ali i zbog toga jer se dosta prašine lovilo na mjestu di je on bio i uvlačilo dotičnu u komp. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Na 25 C u sobi su ovakve temprerature. ![]() Ovak on mirno stoji i uživa ![]() ![]() ![]()
![]() |
#942 |
Premium
|
oprostite što upadam u temu zanima me kako lijepite one spužve u kućište, koristite neko posebno ljepilo ili može bilo koje sekund (trenutno) ljepilo? Naime, kupio sma tu spužvu bez ljepila, a čujem da neke dolaze sa već nanesenim ljepilom... |
![]() |
![]() |
![]() |
#944 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
možeš i sa obostranom ljepljivom trakom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#946 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
kako
Citiraj:
ne odvlači valda vga vent vrući zrak gore kroz cpu ?
![]() |
![]() |
#947 |
Premium
|
Čak ti ne treba ljepilo. Održeš centimetar dva više neko kaj trebaš i spužva se sama drži. Osim ak nisu neke velike površine pa ti onda treba ljepilo. Ali pazi, meni se trenutna spužva u kontaktu sa brzim ljepilima (kaj stoje u dućanima oko blagajne) počela dimiti. Došlo je do zapaljenja ali bez vatre. Pogotovo jako se dimilo ako naliješ malo oveću količinu ljepila.
![]() |
#949 | |
Señor Audiophile
|
Nope. Sve ide gore. Na taj nacin je grafa hladnija nekoliko °C, a Mugen na procu dobije jos jedan vent, dodatni protok i bolji staticki tlak ![]() Citiraj:
Na to sve jos dodas da po osnovnom zakonu termodinamike topli zrak ide gore ... ukratko nemoze bolje (barem sa zrakom i trenutnim coolerima). E da, jesam spomenuo da je sve vrlo tiho <<20dBA ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#950 |
Torrent freek
|
I kod mene isto. Ima je i Peveca i sl. dućana, par metara je nekih 10-ak kuna ako se ne varam. Najfunkcionalnija opcija za zalijepit spužvu, jedina je mana šta nakon nekih pola godine-godinu popusti s bočnih/krovnih nosača pa treba odvojit pola sata za to promjenit nanovo.
![]() |
#953 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#956 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#957 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Citiraj:
![]() 2. Već sam bija negdi napisao kako se cors ćuje u loadu pa sam bija prominija drugi vent i stavio na 7V (900 okretaja). To je bilo sa OC q6600 i 9800gtx. Sad sam na e5200 i gtx260 (isto OC) i reko ajd probat ću vratit stari vent da vidim jel se čuje sa ovim setupom i vidi vraga - ne čuje se, očigledno manja potrošnja. Stalno je na niskim okretajima i idle i load. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#958 |
Torrent freek
|
Pak oba na slici ispuhuju? Imaš li koji koji upuhuje? ![]() I jesi li možda probao sa samo jednim za ispuh, ja sam testirao na sličnom kućištu sa rupama na identičnim mjestima (CM690 iz potpisa) i razlike između 1 i 2 su bile skoro nikakve pa sam radi reduciranaj buke, prašine i svega ostalog ostavija 1 i mirna bosna ![]() Inače nemaš puno kabela, al ovo šta imaš si jebeno minimizirao ![]()
![]() |
#959 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Citiraj:
Thx. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#960 | |