|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
(riješeno) Hibernacija - nemoguće probuditi komp iz hibernacije
dobar dan, evo sustavno mi se vec dogadja da računalo ne mogu probuditi iz hibernacije, opis problema i razlog koristenja hibernacije je ovakav: 1. hibernacija se koristi kod moje tv kartice za vrijeme schedular recordinga, kada poslije snimanja on "gasi" racunalo, ali ne gasi nego ga stavi u hibernaciju,da ga moze opet probuditi za drugo snimanje. 2. hibernacija je na enable i sve je s tim uredu (valjda). 3. on za prvo snimanje upali racunalo, snimi,ugasi - posalje u hibernaciju 4. da signal za paljenje i upali se sve, i krene onaj prozor s onim barovima za popunjavanje do kraja (resuming windows), i dodje do kraja znaci barovi se popune i bude bijela crta, i to je to, na tome ostane... konfa nije iz potpisa nego ovo e7400, ep45-ds3l, 2gb kingmax, 9500gt passive,pinnacle hybrid duo pro (analog,fm and digital), winxp sp2, s original kljucem, hdd je western digital 500gb,5000ys... i napajanje: corsair vx450. znate li mozda u cemu je problem?
![]() |
#2 | |
Guest
Datum registracije: Jun 2008
|
[b]How to troubleshoot hibernation and standby issues in Windows XP Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 | |
Guest
Datum registracije: Jun 2008
|
U nedostatku boljeg krivca se sumnja na Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
riješeno.. tv kartica je radila sranja...s hibernacijom.. bez nje sve valja ko nastelovano...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|