|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2009
|
Cvrčanje/pištanje grafičke
pozdrav problem: kada otvorim "meni/menu" stalkera ili primjerice kada se loadaju testovi u 3d marku 06, čuje se lagano cvrčanje/pištanje grafičke - kao da joj je teško primjerice nešto pirakazati. no, kada počne full load(opterećenje) grafičke, pištanje grafičke prestane! da nemam otvoreno kućište to vjerojatno ne bi niti čuo. u win to pištanje se ne čuje. mene zanima jel to pištanje normalno? grafa je GF 9800 GT 512MB i stavljeni najnoviji driveri. hvala svima na savjetima |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
najvjerojatnije zavojnice na ploci, pa se tebi cini da je grafa. Bilo je dosta price o tome na forumu, potrazi malo, mozda neko uleti sa linkom, ja sam lijen. ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
ali zašto crvče zavojnice kad god se radi nesšto grafički? i to mi cvrči za sada u samo 2 grafičke aplikacije- menu stalkera i ponekad kad igram, load screen 3d marka 06. recimo cod4, nwn2, awakened svi šute i full load u 3d marku šuti samo onaj screen gdje se loada test, tamo pišti. no, nažalost to se jedva čuje, nema šanse da prođe na reklamaciji. imam godinu dana garanciju ap ćemo vidjeti. svi testovi su prošli ok onda valjda nije nešto strašno. sad sam izgubio volju za stalkera znajući da to pišti. nije vrijedan jedne računalne komponente ![]() pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
ЬГΛY.Z0ИЗ
Datum registracije: Jul 2006
|
normalna stvar kod nvidie, radi se o pistanju zavojnice kod visokih fps-a da je rijec o kvalitetnijim komponentama na pcb-u nebi bilo toga. ako te smeta, ima nacina i da se to popravi, slojevi laka oko zavojnice ili vruceg ljepila. google ce ti sve reci ako ti i u nekim igrama tako radi, probaj upaliti v-sync p.s. to pistanje nije nista opasno po graficku
![]() |
#5 |
/
Datum registracije: Oct 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Registered User