|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Sep 2004
|
Problem s kompjuterom
Pozdrav svima i molim Vas za neki savjet. Kompjuter iz potpisa, kada sam u windowsima ili na internetu, sve je ok, komp. radi super, kada se pokrenu igre ili 3d aplikacije, dolazi do isključivanja kompjutera. Promjenjeno je napajanje, kupio sam novo, jače, ali se opet dešava ista stvar, znači dan,dva radi sve ok i u igrama i ostalo i onda ga samo odjednom isključi. Ako netko ima neki savjet, neka mi pomogne. Hvala. Samo da napomenem, da sam mjenjao grafu, prije sam imam 8800 gt, i tada je bilo sve ok, od prije 2 tjedna kada sam stavio ovu gtx 260, počelo mi se to javljati. Zadnje izmijenjeno od: ange. 10.05.2009. u 19:26. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Troll
Datum registracije: Oct 2008
|
mozda su temp grafa se se preotereti.......kad aktiviras igricu
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
Da nije nekakav jednostavan problem s driverima? Jesi li čistija drajvere i stavija iznova? I dalje mi to smrdi na problem sa strujom. Jesu li uštekana oba PCIE power adaptera na grafičku? Ima li napajanje samo jedan konektor ili dva? Malo gledam slike te matične na netu i ne izgleda mi nekako pretjerano kvalitetna. Tko zna koliko je dobro napajanje na njoj rješeno. Ako nije softverski problem onda je ili napajanje ili matična ili grafička osim ako nije neki čudan bug. Ako ne možeš ustanovit s ovim što imaš grafičku moraš vadit vanka i probat u drugom kompu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2004
|
Citiraj:
Kada očitam Everest mi očitava na +12V mi piše 12.03, a napajanje kaže da +12V ima 3 +12V po 18 A, e sada da li je to neka greška kod očitavanja ili šta, dajte ljudi pomognite više neznam šta i gdje da gledam. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
Nema druge nego probat grafu na nekom drugom kompu. |
![]() |
![]() |
|