|
![]() |
#2 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Na nekih 50% i nije toliko bučna, ali na 100% je buka neizdrživa, pogotovo ako je kućište otovoreno, tako da nema druge doli nekog Accelera/Zalmana navaliti na nju ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Ako je gore onaj stari turbinski cooler-pa...nije baš tiha ![]() Ovakav: http://images.tomshardware.com/2006/...0xtx/intro.jpg je punooooo tiši.
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Internal Server Error The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request. Please contact the server administrator, images@tau5.pair.com and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error. More information about this error may be available in the server error log. ukratko, neradi ti link ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
.
|
Otvori u Internet Exploreru, i meni je tako... @Jelc - i taj ''noviji'' je glasan, bio sam u sobi kad su radile dvije xtx-ice na 100% i mogu reći da je bilo neizdrživo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Super Moderators
|
Meni u Operi radi fino :-) Citiraj:
Ne sumnjam da se na 100% drevi ali je generalno gledajući mala beba prema starom u normalnom radu.
![]() |
![]() |
#7 | |
Je suis Schumi
Datum registracije: Nov 2006
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#9 |
.
|
Najbolje si sve manualno podesi... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Ma Accelero X2 za 150kn i rijesio si stvar. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Super Moderators
|
Bulšit ![]() Ima kod Baćka za dva soma sve skupa...sa 512MB meme... http://www.autronic.hr/proizvodi/art...PWC-X1950XT512
![]() |
#12 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Super Moderators
|
Pa onda je možda bolje da upikne Zalmana, njega bar može iskoristiti na nekoj drugoj grafi....mislim da taj model Accelero X2 ide samo na te ATI-ce (nisam 100% ziher)
![]() |
#14 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Jesi, ide samo na ATI-ce. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Premium
|
Citiraj:
Eh sad, za 2 soma se dobije grafa koja ima 512MB memorije, ako ce se igrat na visim rezolucijama(1600x1200, 1680x1050) bit ce osjetna razlika. No ako se daje 2000kn za grafu, za 2300 se dobije 8800GTS sa 320MB. Tak oda mi je nekako glupo dat 2000 za X1950XT, mada, ponavljam, ako ce se igrat na visim rezolucijama, X1950XT sa 512MB ce bit brza od 8800GTS sa 320MB. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Rambus 3xtr1m
Datum registracije: Jan 2006
|
Ne treba mi sa više gddr-a imam 19' LCD na 1280x1024 to 256mb zadovoljava. Misilm da je grafa najbolji best buy za 1540kn, taktovi se mogu komotno dić na taktove xtx-a. Odlučio sam ju kupit sljedeći tjedan samo nadam se da će je još bit na zalihama ali svugdje kažu da je fan bučan a nigdje ne napišu koliko je db to me zanimalo najviše. Danas sam prvi put i vidio uživo u kompu 8800gts point of view i košta oko 2200 i manje kn u Umagu. Ventilator je tih, kao da imam zalmana na 5v |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
x1950xt zamjena coolera
e ,ovako,nabavio sam x1950xt na kojoj je vf700 a vidi se da je on daleko od dovoljnog coolera za nju...e sad ja bi ga mjenjao ali pošto imam matx mbo i u doljnjem pciu mi je zvučna ,cooler mi je ograničen za samo jedan slot tako da AC otpada,vf900 mi nije nešto...imate kakvu ideju? |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Premium
|
Eventualno thermalright hr-03 (orig., plus, gt, gtx) sa nekakvim ventom. On može ići i iznad grafe, jasno ak i tamo imaš mjesta. Problem je kaj košta više nego kaj ti grafa vrijedi...
![]() |
#20 |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
Šta to znači daleko od dovoljnog? Ako je ispod 90 to je zadovoljavajuće... Navodno vf900 nisu ništa bolji od vf700 za tu generaciju kartica, neki tvrde i da je lošiji jer heatpipe ne može provoditi toliku toplinu. Ne znam koliko se isplati investirati u novi hladnjak, ali možda bi došli u obzir oni koji se montiraju na 'donju' stranu kartice kao Zalmanov vnf100 + tanki ventilator?
![]() |
#21 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Nema šanse da tu grafu ohladiš jednoslotnim coolerom. Ako ti stane sa tim VF700 (sumnjam obzirom da ga imam na X1800XL), pokušaj ga staviti na više volti (12V) da bolje hladi. Bit će glasniji, ali će i bolje hladiti. Meni na 7V radi dobro, a ni ne čuje se.
![]() |
#25 |
Magnum P.I.
Datum registracije: Jan 2009
|
Evo, ja sad stvarno ne znam je li to dovoljno hlađenje za tu karticu (a malo je i skupo) no znam da se montira drugačije od AC S1/S2, još, dakako i mene zanime valja li išta. Slučajno sam naletio kad sam sebi tražio rješenje... http://www.bencomp.hr/index.php?page...emart&Itemid=1 ili http://www.bencomp.hr/index.php?page...emart&Itemid=1 Znam da se x1950xt grije puuuuno više od HD4670 koju sam imao, no, VF900 je HD4670 i u najvećem loadu (furmoark) držao mlaku na mizernih 5V, sad ako se stavi na 7 ili 12V, mišljenja sam kako je on sasvim OK cooler za takvu situaciju i mislim da puno bolje hladi od VF700, pa ipak su tu pipe u pitanju. Dakako tu je i FANmate pa odvrneš kad igraš a zavrneš u idleu i supika. EDIT: vid' me 100. post... juhu! svi u Belišće na pivo! ![]() Zadnje izmijenjeno od: Tomtam. 11.05.2009. u 15:35. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Magnum P.I.
Datum registracije: Jan 2009
|
Citiraj:
Naravno još ga reguliraš ili fanmateom ili nekim potenciometrom kućne izrade, ili staviš/konstruiraš sklopku 7V/12V.... Ili ili ili ili ili ili ili, ili? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Premium
|
e ovako,zamijeno ja vent sa AC na vf700 i sad je tiho ali je temp. ista i uzmem jednog AC od 12cm da puše po njoj i upalim ati tool da se samo ona kocka vrti,temp. opet ide do 90c...jednostavno neznam kako da je normalno ohladim..stavljao sam ventove na sve moguće strane,ista stvar |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
Čudno malo... Imao sam tu karticu i na stock cooleru mi nije prelazila 85. Sa S1 ili S2 + vent bi se to trebalo bolje hladiti. Probaj još koji put skinuti i montirati hladnjak. EDIT: Izgleda da sam krivo shvatio... Zamijenio si samo ventilator i ostavio heatsink od vf700? Onda on očigledno nije dovoljan.
![]() |
#29 |
Super Moderators
|
Ja sam svoju AIW X1900 hladio sa VF700-Cu ali na 12v, hladilo je jako dobro ali nije bilo baš tiho...bogme ne znam kak budeš ohladio tu grafu a da se ne čuje...
![]() |
#30 |
Premium
|
a očito da nije dovoljan i sad mi je ovaj novi vent oduzeo još jedan cm tako da mi zvučna više nestane :S...al mislim da ću ostavit ovako,jer mi nema smisla davat preko 150kn za vent |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|