|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Nero StartSmart - problem pri prženju CD/DVD-a
pozdrav, danas sam isao sprzit nesto na cd i izbacilo mi je ovu grešku odmah nakon toga sam išao pržit i dvd te mi je izbacilo ovu grešku kao što se vidi i sa slika imam Pioneer DVD pržilicu.inače taj mi se problem počeo piojavljivat i na nero start smart essentials pa sam njega makao kompletno i instalirao Nero StartSmart ali izgled da se ponovo nešto događa.i da ne govorim da mi je sjhebalo 2 dvd-a i 1 cd |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
Datum registracije: May 2009
|
Tek sam novi, pa neznam baš dobro. Ja bi na tvom mjestu instalirao neki drugi program, kao što je CdburnerXP ili Ashampo pa probaj s njima, ako to ne upali onda reinstall windowsa,ako to onda je krepala pržilica. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
@Majstor Ivo sta ovo nije tvoj profil? http://forum.pcekspert.com/member.php?u=12966 Mislim konfa je ista samo sta si se tu zvao drukcije, ali u potpisu stoji ovaj tvoj sadasnji nick? PS.Sry na OT ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
Datum registracije: Jun 2008
|
A isti je i IM... Illegal Mode For This Track |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
slični su se problemi javljali kod mene .. rješenje je bilo u novoj pržilici .. predlažem da probaš na svom stroju pržilivu od nekog frenda .. ili kupi novu .. za 200 kn nećeš propast ..
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
dali si probao przit dvd+, ja sam imo przilicu koja vise nije tjela przit dvd-r nego je samo przila dvd+r a imo sam isti takav problem |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|