|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Reds
Vec neko vrijeme mi se to dogadja, u intervalima - tu i tamo ![]() zna bit nekoliko dana sve oke, a zna se dogodit kao recimo sinoc u 3 sata 2 puta.. dogadja se kad gledam filmove, mislim da nisam primjetio da mi se dogodilo pri necem drugome.. dakle, gledam film, sve 5 i odjednom film zablokira, cuje se trrrrr i komp se odmah restarta.. nemam uopce ideju u cemu bi mogla bit stvar.. komp je amd 3600 x2, gb s3, 1 gb mem, win xp sp3, filmove gledam preko gom playera.. napajanje imam chieftecovo od 430w.. u cemu bi mogao bit uzrok, mozda u kakvim bad sectorima na hardu pa mozda se nesto pokusava citat pa se komp zablesavi, ili maticna na odlasku.. zaista nemam ideje, pa ako netko sumnja na nesto bio bih zahvalan na pomoci. Slucajno lupio enter pa ako mozete stavit neki smisleni naslov.. Isprike! EDIT BY MOD: Reci drugi naslov pa ćemo promijeniti... Zadnje izmijenjeno od: domy_os. 09.05.2009. u 23:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rent-a-maniac
Datum registracije: Jun 2008
|
to se meni dogadjalo kad mi je riknula grafa
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Jesi provao iskljuciti automatically restart pa vidit sta pise na BSOD-u?Ima li gresaka u event vieweru (pod system)? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|