|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: May 2006
|
(riješeno) Problem s hardom
Pozdrav. Evo da vam kažem što me muči, pa možda neko zna kako to riješit. I ovo sad pišem s frendovog kompa jer svoj nemogu upalit, jbg. Uglavnom, bilo je loše vrijeme, struja nestabilna itd, resetirao se komp 3 puta sam, nakon trećeg "restarta" javlja mi grešku BAD_POOL_CALLER i resetira se ponovno. Znači nemogu uć u windowse, nemogu probat ni priko safe modea jer opet isti problem javi. Imam 2 particije, na C-u su windowsi i idem ih instalirat, windows xp je u pitanju, i pri početku instalacije nakon što učita cd trebam stisnut F8 za "I agree", stisnem, i opet BAD_POOL_CALLER, i piše: "You may have to disable Bios memory options such as caching or shadowing to disable hardware in safe mode. Technical Information STOP 0x000000C2(0x00000043,0xDBFFC000,0x00000000,0x00000000)" btw, možda nisu baš ovi brojevi iza riječi STOP jer ovo sam naša negdi na netu, ima je neko sličan problem mome, samo što ja nemogu ništa, ni uć u windows, ni safe mode, ni instalirat windowse, ni repair, ništa... što da radim? ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Split resist itself!
Datum registracije: Feb 2009
|
Citiraj:
(caching/shadowing) u BIOSu i stavi disable 2.Ako ne upali ili nemoš uć u BIOS isključi komp,ištekaj ga iz struje,otvori (b)očnu ![]() 3.Vidim na netu da su neki vadili RAM pa probaj ostavit samo 1,ako ti je jedan keks već unutra malo ga "prošetaj" po slotovima Eto iz prve ruke pa javi,a možda netko napiše šta i pametnije Šalji pivu ako prođe
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
![]() |
#5 |
Banned
|
Pa zato što sa frendovim HDD-om radi komp ok, znači do njega je. Nisam moga riješit to nikako jbg, pa sam uzeo novi disk, isto seagate 320 GB ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Uzeo si Seagate hard? Hebote što si pametan. Nosi ga nazad i uzmi neki WD, Samsung ili Hitachi. Zašto? http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=134431
![]() |
#7 | |
Banned
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|