|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Scroll na Logitech MX Revolutionu
neznam dal je to normalno, ali me počelo smetat, imam miš jedno 6 mjeseci... i kaj se događa... dok je bio nov, scroll kad sam zavrtio se vrtio do 2 minute, a sad napravi 2 kruga i stane ( nisam glup, pa znam da ima 2 vrste vrtnje, govorim o onoj bez onih ajmo reč graničnika - govorim kad je slobodan), uglavnom, čini mi se ko da su se lageri zmazali, pa se više ne vrti kak treba... jel ima ko kakav sličan problem... zvučat ću glupo, al se prizna garancija za to??? fakat me živcira.... pozz |
![]() |
![]() |
#2 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2009
|
To se meni takoder desilo, i guess da je to normalno da se smrda s vremenom. Vjerujem da ce ti tamo di si kupio to i srediti, ako ne oni onda u logitechu sigurno. Ja se nisam usudio sam rastavljati ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
ne, ma nisam lud da ga sam otvaram, pogotovo dok je u garanciji.... bum poslal mail pa bumo vidli... a koji je mail od logitecha??? to neko u Hrvatskoj ili direkt logitechu??? Zadnje izmijenjeno od: tpint10. 06.05.2009. u 20:24. |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Ako ti je pod garancijom, vrati ga tamo gdje si ga uzeo. Ako ti ga oni ne prihvate, onda piši mail Logitechu.
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|