Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Software > Operativni sustavi
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 23.04.2009., 11:32   #31
brentaal
Premium

Datum registracije: Nov 2004
Citiraj:
Autor Mindless Pregled postova
da, a min config je 256MB RAM kojeg ja nemam.
Molim? Za što ti treba 256MB RAMa?

Citiraj:
Ništa ljudi, ovo je još jedan dokaz inferiornosti linuxa.
I lol'd.
brentaal je offline   Reply With Quote
Staro 23.04.2009., 15:20   #32
Shadowww
^_-
Moj komp

Shadowww's Avatar

Datum registracije: May 2006
Citiraj:
Autor DaNiJ3L Pregled postova
bash takva instant sranja dovode do neznanja/problema/pluvanja i sl.

potrudite se malo. procitajde dokumentaciju i nemojte samo c/p
Danijele, nemaju svi jednak interes/vrijeme na raspolaganju za čitanje kompletne dokumentacije. Niti svakoga zanima ta tematika.
Postoje ljudi koji žele da im neka stvar jednostavno radi, bez velikog filozofiranja i bez toga da oni sami shvaćaju kako to zapravo radi. I takav pristup moraš poštovat. OP-a sam shvatio kao jednog od takvih te shodno tome pružio adekvatno rješenje. Druga stvar je što se čak i to pokazalo kao prevelik napor za OP-a...

@OP: uTorrent ti preko wine-a radi bez problema i na linuxu, websučelje također.

Shadowww je offline   Reply With Quote
Staro 23.04.2009., 17:46   #33
danij3l
Premium

danij3l's Avatar

Datum registracije: Nov 2005
mislim da je on sam dokazao ovo sto sam ja rekao. tko nezeli nemora citati. meni to sve radi u 26 MB rama bez swapa.
danij3l je offline   Reply With Quote
Staro 23.04.2009., 18:16   #34
hash
Premium

Datum registracije: Nov 2005
Citiraj:
da, a min config je 256MB RAM kojeg ja nemam.

Ništa ljudi, ovo je još jedan dokaz inferiornosti linuxa. Idem ja natrag na XP i utorrent WEBUI, pozdrav
jebiga, ak neces ucit neces nis novo ni naucit
hash je offline   Reply With Quote
Staro 23.04.2009., 18:41   #35
tomek@vz
Premium
Moj komp

tomek@vz's Avatar

Datum registracije: May 2006
Citiraj:
Autor Shadowww Pregled postova
Danijele, nemaju svi jednak interes/vrijeme na raspolaganju za čitanje kompletne dokumentacije. Niti svakoga zanima ta tematika.
Postoje ljudi koji žele da im neka stvar jednostavno radi, bez velikog filozofiranja i bez toga da oni sami shvaćaju kako to zapravo radi. I takav pristup moraš poštovat. OP-a sam shvatio kao jednog od takvih te shodno tome pružio adekvatno rješenje. Druga stvar je što se čak i to pokazalo kao prevelik napor za OP-a...

@OP: uTorrent ti preko wine-a radi bez problema i na linuxu, websučelje također.
Točno,ali ako želiš nešto novo a nisi spreman to naučiti koristiti onda to nije problem u toj stvari već tebi. Nitko se nije rodio pametan i svi moramo učiti kako bismo išta znali.
tomek@vz je offline   Reply With Quote
Staro 25.04.2009., 15:28   #36
drone
Registered User

drone's Avatar

Datum registracije: Feb 2009
Moja kombinacija za vrlo stari stroj koji mi služi za skidanje torrenata je Vector linux + fluxbox (ako treba GUI) + rTorrent + NFS (ili Samba) da ostali u LAN-u mogu do skinutog. Nisam ništa naprednije radio.

Poruka svima koji nikad i nipošto ne žele čitati README i eventualno kuckati po conf ili rc ili sličnim datotekama kad trebaju nešto podesiti je: ostanite na windowsima. Nemojte prelaziti na linux. M$ vas treba i vi njega. Pa ako nešto ne radi pod win, a vi ne znate riješiti, odnesite komp u servis. Ili možda ipak... pročitajte, proguglajte. Ima i na ovom forumu dosta kvalitetnih savjeta koliko sam vidio. Ali treba čitati i proučavati.
drone je offline   Reply With Quote
Staro 04.05.2009., 10:47   #37
dakt
.code

dakt's Avatar

Datum registracije: Oct 2008
Citiraj:
imam neku kantu celeron 700 i 128 rama na koju bih stavio neki linux i neki torent klijent koji ima web sučelje. Afaik ubuntu je pretezak za takav stroj zbog rama. Btw stroj mora vrtiti neki gui!
To je poprilicno mocna konfiguracija za vecinu GNU/Linux distribucija. U svakom slucaju Gentoo ti nudi 'from bottom to top' instalaciju, pa cupaj van iz kernela sve sto ti ne treba, te instalaciju samo najnuznijih user space aplikacija.
To ti je dobra prilika da nacuis sistem.

Downloading...
(57%)

dakt je offline   Reply With Quote
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno