|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
![]() Molio bih za savjet oko kupnje bežičnog routera jer nakon čitanja recenzija raznih uređaja došao sam do zaključka da svaki od njih ima mana i da korisnici gotovo sa svakim modelom routera imaju poneki problem . Mene zanima koji je najpouzdaniji i s kojim bih imao najmanje problema . Ako hoćete možete mi reći koji bi bio vaš favorit da sada morate kupiti neki router ! Nemam max tv i ne namjeravam ga uopće uvoditi - čitao sam da neki routeri imaju problema sa postavkama max tv-a ( meni je to nebitno kod izbora routera ) . Želio bih samo da je jednostavan za instalirati , POUZDAN prije svega i da nemam s njim problema pri uređivanju osnovnih postaki i pri funkcioniranju samog uređaja . Imam dva računala u kući i želio bih da sa oba imam bežićni pristup internetu i da je veza pouzdana . ( ništa više i ništa manje od toga ) ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
router ili router&modem in 1? ako trazis samo router, ja ti mogu preporuciti ovaj linksys wrt54gl kojeg i sam imam ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Premium
|
Citiraj:
Koja je razlika routera i router&modem in1 uređaja ??? Zar se sa ovim linksys wrt54gl ne može spajati na internet , nego služi samo za razmjenu podataka između više računala ?! http://www.lost.hr/novi/d-link/DSL-G...0dcb4385b086a5 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||
Guest
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() Citiraj:
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
Modem/router ima funkciju oba uređaja tj. možeš ga direktno spojiti na kućnu instalaciju i možeš spojiti više kompova na njega. Thompson 780, Siemens 763, 555 i 515, D-Link G684T su wlan modem/routeri i možeš se na njih spojiti i žično i bežično. Zašto D-Link? Može se dobro naštelati neke naprednije funkcije, ne zahtjeva neku preveliku pažnju i ima dobar signal. Polovni se nađe za 200kn u oglasnicima.
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
Datum registracije: Jun 2008
|
Uz napomenu da se ipak radi o discontinued modelu(što nije direktno vidljivo zbog odabira zemlje). Try our Network Configurator to see your options. Zadnje izmijenjeno od: thopok. 25.04.2009. u 14:46. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
Zahvaljujem vam na pomoći i savjetima pri odluci oko kupovine modem/routera . Na preporuku coconut-a odlučio sam se za D-Link G684T koji mi treba stići u utorak ili srijedu . Sada mi treba još wireless USB Adapter i nemam pojma koji bih kupio jer nemam nikakvih iskustava sa tim uređajima . Svaki savjet je dobrodošao pa vas molim da mi pomognete i oko odabira nekog wireless USB Adaptera . D-Link DWL-G122 WLAN USB Adapter -100kn Hama WLAN USB 2.0 - 50kn Ili nešto treće ?! |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Banned
Datum registracije: May 2005
|
Bolje kupi bilo koju wireless PCI karticu nego USB adapter, sam usb zna biti mnogo ćudljiv na duže staze i taman da je sa njim sve ok recimo mbo malo pophizdi pa nastane svašta nešta nereda sa usb kontrolerom na istoj. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
|
stuc zahvaljujem na savjetu ! Ima li još netko kakav savjet , sutra idem u kupovinu pa bi bilo dobro da date još koji savjet prije nego kupim USB adapter . |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|