|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2007
|
(riješeno) Zamrzavanje ekrana u 3D
Imam jedan problem a to je zamrzavanje ekrana (nakon toga slijedi restart na dugme) jer ne funkcionira nista ni mis, ni tipkovnica..doduse sve odlicno i super radi osim toga..cim je neka 3d aplikacija u pitanju zamrzava se ekran..graficka je 7600 gs 512mb..(na kutiji od graficke doslovno ovako pise "minimum 350W system power supply"), e sad, jel moguće da fortron 350 PNF preslab za ovu karticu ili bi u pitanju ipak moglo bit nesto drugo!? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Registered User
|
Ima neko mozda kakvu ideju koji je moguci uzrok...da nije graficka otisla?! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
ako je ispravan fortron sigurno nije preslab. Moze biti do graficke/njezinih drivera ali i nesto banalnije. Recimo ovo "neka 3d aplikacija" je nista, ljudi mi znaju tako opisat problem da bi se na kraju ispostavilo da se radilo o 2 nove igre a nisu drivere za zvucnu updatirali od kada su plocu kupili pa se ista kolje s novim naslovima i zamrzava cijelu kantu. Usto, ta maticna spada u onu grupu gigabytovih ispljuvaka koji su poznati po pregrijavanju chipseta, pogotovo ako je jaci OC u igri. Simptomi su jednaki pa ako je OC u igri za pocetak vrati sve na default. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
evo ima na google http://forums.nvidia.com/lofiversion...hp?t19062.html http://www.devhardware.com/forums/nv...-138425-2.html dobro ovo je agp ali ipak mozda pomogne http://www.techsupportforum.com/hard...-freezing.html |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
|
Evo ovako...da malo detaljnije objasnim... bios na default ista stvar se dogadja...igrice ne igram al radi probe sam instalirao, znaci cim otvori igru ekran zamrzava i samo se komp. resetira...memoriju isprobao jednu po jednu ne pomaze nista...stavio karticu u drugi kompjuter, sa gigabyte-om plocom opet isto, probao s VideoCardStabilityTest-om...takodjer..sve moguće kombinacije sam mislim isprobao al ne ide...jedino jos nisam imao priliku isprobat drugu karticu na svom komp-u da se uvjerim dal je do graficke il do ploce (mozda kompatibilnost?!)...sto se tice ploce istina je da se cipset zagrijava al stavio sam 2 zalmana od 120 naprijed i nazad u kucistu i jedan 92 sa strane da puse tocno po cipsetu i ujedno graficku hladi koja ima pasivno hladilo..tako da ipak mislim da nije do pregrijavanja... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Registered User
|
Napokon riješeno...ipak je bila grafička u pitanju...isprobana i na drugom kompjuteru ista stvar se dogadja, sa svim mogućim kombinacijama drivera...stavio novu grafičku u svoj komp. i radi ok...ipak hvala na savjetima... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|