|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2009
|
![]()
ne moze. Pa sad ako ima netko nekakvo riješenje za to slobodno nek napise. -->
Znaci, Ruter se spaja bežično kod frenda koji je kuca do na njegov ruter preko kojeg sam i prije imao internet ( do sada sam imao wireless karticu, ali i burazu sam usput sherao net prek crossovera, pa je tu bio problem kada bih ja ugasio komp= on vise nema neta, pa sam zato i kupio taj ruter) Uzivajte ![]() Pozz
Evo kupio sam danas ruter D-Link DI-524 i pitao lika u ducanu jel se taj ruter moze spojit bežično na frendov ruter ZyXEL i kaze on meni da moze, a kolko sam ja to sve pohvato dok sam slagao--> ne moze. Pa sad ako ima netko nekakvo riješenje za to slobodno nek napise. Znaci, Ruter se spaja bežično kod frenda koji je kuca do na njegov ruter preko kojeg sam i prije imao internet ( do sada sam imao wireless karticu, ali i burazu sam usput sherao net prek crossovera, pa je tu bio problem kada bih ja ugasio komp= on vise nema neta, pa sam zato i kupio taj ruter) Uzivajte ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Ako želiš da se DI-524 bežično "kači" na ZyXEL ili neki drugi AP isti mora podržavati Client (Gateway) mode rada. Preporuka, mjenjaj za AirLive WL-5460AP v2 ili AirLive WL-5470AP. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Jan 2004
|
Imam isti slučaj ,kako da podesim LINKSYS WAG54G ,uređaj sam dobio ,nemam nikakva upustva ,a ni iskustva sa wirelessom
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Jan 2004
|
Zna li netko kako da to podesim?
|
|
Oglas
|
|
![]() |