|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Pregrijava se chipset ATI SB600
pozdrav svim hardwerašima ovako jedan problem sa zagrijavanjem chipseta imam ploču Asus za AMD M2R32MVP sa čipsetom ATI Xpress 3200/ATI SB600 ovako chipset se jako zagrijava radna temperetura mu je 50stupnjeva kada radi normalno kada je veče opterečeneje tempretura chipseta se diže i preko 60stupnjeva jer je to za taj chipset normalno ili nije?zna mi se ugasit kompjuter kad ga opteretim malo jel to zbog chipseta ili???neam pojima???
My modd cabel&sleeving&case&water&cooling,VGA block K:HDD Maxtor MaXLine Plus II 250Gb sata IBM ThinkPad T30,T40, T43-1871,Z60mP: starije brojeve auto časopisa classiccars,Quattroruote,Motor Klassik,Markt ponude na PM. K:Karambol ili neispravne iPhone, Samsung,Sony,Nokia,LG,Huawei,Xaomi uređaje |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Integrirana grafa? Normalno da se toliko zagrijava.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
Ploča nema integriranu grafu. Imam 3 ploče s ATIjevim tim čipsetom i na svima je poveča temperatura čipseta. Samo namjesti neki 80mm ili 120mm ventilator da puše prema njima (najbolje na stranicu kučišta ako možeš zakačiti da puše točno u njih). Na temperatura se ne bih previše obazirao. Ne diraj hladnjake, ne diži ih, ne mjenjaj pastu. Dobit ćeš koji stupanj što je neznačajno a ti čipovi nemaju heat spreder tako da lako možeš oštetiti čip (veoma lako). Meni se to dogodilo. Gašenje ti se vjerovatno događa iz nekog drugog razloga - hint NAPAJANJE. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Sudeći po ovome: http://www.motherboards.org/reviews/...ds/1664_4.html http://www.motherboards.org/imagevie.../1664_p4_7.jpg nebi trebao bit problem smontirat ventilator(e) direktno na postojeće hladnjake. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
imam taj čipset, i isto je takva temp.ništa zabrinjavajuće... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
kakvo ti hlađenje imaš na chipsetu?serijala ili si stavljao neko drugo?
My modd cabel&sleeving&case&water&cooling,VGA block K:HDD Maxtor MaXLine Plus II 250Gb sata IBM ThinkPad T30,T40, T43-1871,Z60mP: starije brojeve auto časopisa classiccars,Quattroruote,Motor Klassik,Markt ponude na PM. K:Karambol ili neispravne iPhone, Samsung,Sony,Nokia,LG,Huawei,Xaomi uređaje |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|