|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
(riješeno) Reset nakon 5 sec
Pozdrav narode... Ukratko, kad upalim PC, radi cca 5 sec i onda reset. I ako ga pustim tako, ide do unedogled, reset pa ponovo, reset pa ponovo... Zanima me vaše mišljenje, prije nego počnem kopati. Večer prije mi je smrznuo na FarCry2 uz piskutavi zvuk, ali nakon mog reseta, sve je bilo OK. Međutim, sed više ne ide. Sam se resetira nakon što ga upalim. Konfiguracija je: Core2duo E8400, 2GB rama, XFX 8800GT, Chieftec 550W, HDD Seagate 500 i Maxtor 80Gb. WinXP i Win7 (znam, znam) Eto, probajte odgovoriti, a sad idem da me šef ne uhvati... Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Jesi probao ccmos, ili samo sa jednom plocicom rama? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
prvo napravi ovo sto ti je joke rekao. Nakon toga poistekavaj SVE sto ti netreba. Dakle ostavi samo 1 plocicu rama i grafu. Optiku, diskove i sve ostalo poistekavaj van. Naravno onda probaj sa drugom plocicom da vidis da nije mozda bas do te, makar sumnjam. Nakon toga probaj napajanje. Reci mi gdje ti se tocno restarta? Kad vrti memu, diskove? Se pojavi sto uopče na ekranu? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Odgovor Fleksu, a i ostalima ![]() Izgleda da je matična riknula, jer sve ove komponente rade na drugoj matičnoj. Srećom garancija je još važeća, stoga... Hvala na odgovorima... Pozdrav |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|