Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Internet i mrežne tehnologije > Mreže
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 10.04.2009., 15:53   #1
Nikola Sever
Registered User

Datum registracije: Jul 2008
d-link 380T spora veza

ovako
imam velikih problema sa novim tim modemom za adsl kao sto je vec spomenuto u nazivu teme radi se o 380T
uglavnom, do sad sam imao kasdu sto se dobivala davno kad su prvi korisnici ulazili kod njih i potpisivali ugovore ali meni su se iza s*ebali lan portovi, jednostavno kabl se nije dao zasteka nutra nego je stalno izlazio van
i stoga sam odlucio kupiti novi modem i slozio sam sve u postavkama modema u browseru i net radi ali je problem sto je meni veza uzasno spora
evo kako izgleda download i upload

no meni je naravno download dobar ali ja imam osjecaj ko da sam na dial upu jer mi treba sto godina da otvaram stranice
i ne razumijem u cemu je problem
stavim staru kasdu imam osjecaj ko da mi net leti, stavim d-link to vise nije adsl nego dial up sto se tice brzine otvaranja stranica

imate vi kakvih ideja sto bi problem mogao biti i rjesenja??

unaprdijed zahvaljujem
Nikola Sever je offline   Reply With Quote
Staro 10.04.2009., 19:58   #2
Nikky
Moderator

Nikky's Avatar

Datum registracije: Sep 2006
Pa kud baš taj uređaj. Em je za D-Link taj model "bivši", em se nije proslavio u radu. U Bridge mode još kako - tako radi, a u Router modu se zna blesirat zbog slabog cpu i malo rama. Ako si ga skoro kupio, vidi jel ga možeš zamjenit za bolji uređaj.
Vidi na user stranicama i vidi koja ti je brzina "puštena" i usporedi sa ovim speed test rezultatom.
Pokušaj posudit u frenda splitter i modem / router pa probaj kod sebe.
Nikky je online   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 12.04.2009., 11:28   #3
my_name
Premium
Moj komp

my_name's Avatar

Datum registracije: Mar 2008
Pozdrav, evo da vas i ja nesto pitam!
Meni je sa internetom sve OK, al bezicno sam umrezio PC i laptop preko rutera (DSL-2640B) napravio sharing i sve sljaka al imam jedan problem... kad prebacujem pjesme,video i sl sa kompa na lap preko mreze veza je dosta spora....tj neznam dali se moze dobiti nesto brze... sada mi prebacuje brzinom 700-max 800 kbytes/sec!!!
Koje su inace normalne brzine prebacivanja podataka i kako ih ubrzati ako se moze???
my_name je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno