|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Vista SP1 da ili ne?
HI! Upravo sam instalirao Vistu 64 HP (imao sam je i do sad al je crkla ploča i hard pa je sad sve nanovo). Do sad nisam razmišljao o instalaciji SP1 no sad kad je OS gotovo čist... Download centar mi nije ponudio SP1 nego samo par zakrpa jer je sve ostalo skinuto kod instalacije zajedno s driverima i ostalim. Microsoft preporuča "slušanje" Download centra. Budući da je Vista instalirana noćas i da su unutra sve zakrpe da li je to jednako instalaciji SP1 ili ne? Koliko sam uspio doznati ovdje i po netu 64 bitna Vista ima više problema s SP1. Ima li tko kakvih iskustava? Hvala ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Banned
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
64-bitna je bolja i stabilnija od 32-bitne. Stisni na My computer desnim klikom,odi na properties i vidi jel tamo piše SP1.Moguće da je slipstreaman u instalaciju. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Citiraj:
ovdje nemozes biti bolje u pravu ![]() on topic: ma samo instaliraj sve naadopune ako imas originalne windowse ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Hvala ![]() dodatak: Instalirao sam SP1 i sve je ok. Sad prepoznaje puna 4GB memorije ![]() Zadnje izmijenjeno od: zuiko. 11.04.2009. u 14:22. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|