|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
WIndows server 2003 + network drive
Ovak, imam u firmi jedan problem koji me izluđuje. POstoji jedan server na kojem je wServer 2003. Na njemu svaki zaposlenik ima svoj folder(da je lakse radit backup) Svaki na svom računalu ima složen network drive na svoj folder. Došao sam u firmu na konfiguriran server, tak da neznam što se od početka radilo.. Ali, javio se sljedeći problem... Dok se pokuša na taj network drive snimit fajl veći od nekih 15 do 20 MB javi access denied, i to ne odmah..nego počne kopirat(pojavi se kolko je vremena ostalo) i onda baci grešku... Ak ideš kopirat 10 GB al da su svi fajlovi <20MB prolazi RUčno se na server da iskopirat, s stickom recimo Kvota nema postavljenih, useri imaju prava na foldere, mjesta na disku ima.... dal ima netko ikakvu ideju što napravit |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
Ovih 20MB zbilja zvuči čudno. par mogućih stvari: 1) antivirus na serveru (ako postoji) se polomi kad mu se da file od 20MB 2) mrežni share zapravo nije na disku, nego na google fs-u ili nekom drugom online storage-u ![]() sorry, al više od ovoga.. nemam pojma
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
antivirus je na serveru, al mislim da nebi to trebao bit problem... ne, nije, sve je lokalno na serveru..ne koristimo nikakav mrežni storage... dal bi možda moglo biti nešto u group policyu? iako sam ga danas cijelu prošao i nema ništ slično..ili ja nisam vidio |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
nah... ako se dobro sjećam, windowsi uopće nemaju nikakvu mogućnost ograničenja maksimalne veličine file-a (čak ni pomoću quota managementa)
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Jesi pogledao u event vieweru koju grešku ti javlja? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|