|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Laptop se glupira
Već se par dana mučim s jednim laptopom hp nx6325 ... stvarno radi čuda... pa da počnem ispočetka ...kad se palio komp zamrznuo bi se kad bi stisnuo bilo koju tiku i zatim nije bilo spasa nego nasilno gašenje... to se prestalo događat nakon što sam disejblao firewire port u biosu. Kad nisam dirao ni jednu tipku počeo bi dizati win xp ali bi ona plava crtica išla u nedogled. Kad sam probao pokrenuti instalaciju win louda mi one na početku drivere i kad bi trebao krenuti stane i baci blue screen Nisam mogao zbutati slax linux sa cd-a jer je stao negdje na sredini, uspio sam dignut linux nakon što sam izvadio HDD. Tada sam mislio da sam našao kvar tj. da je disk otišo. Kad sam nabavio novi disk opet se isto događa, dakle nije, s malom promjenom a to je da se sad slax buta bez problema. Sad imam taj novi HDD unutra, ali svejedno dok pokušavam instalirati win stane mi na "setup is starting windows" kada pritisnem tipku za paljenje/gašenje kompa baci blue screen di na kraju piše nešto acpi.sys Sad ja više neznam jel to disk ili nešto drugo ili neka postavka u biosu(zbog firewire) ili što samo znam da ću poludit više . Molim pomoć!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Prošlo mi je kroz ruke cca. 15 komada istih i s nijednim nisam imao problema. Probaj nabaviti druge vindoze.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
pazi ovo ... kad se počnu loudat oni drajveri treba stisnut f5 i odabrat "standard PC i486... nešto" i onda ne stane nit ne baca BS na setup starting wndows bla bla ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
Datum registracije: Mar 2008
|
udji u bios i enjblaj acpi pod power management settings |
![]() |
![]() |
|
|