|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2006
|
![]() Bit ću kratak. Izvadim ati 9250 koji uredno radi i stavim 9600xt i uopće ne dobijem sliku na monitor.čak ni BIOS već poruku SIGNAL OUT OF RANGE fH :31.3 fV : 50,0 Hz too low Vratim 9250 sve šljaka. I kaj sad ? Zadnje izmijenjeno od: dartwader. 05.05.2007. u 19:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
She`s back...
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Registered User
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
She`s back...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
She`s back...
|
E pa onda bootaj sistem s njom i podesi refresh rate monitora na više od 50(npr. 60 ili 70) u windowsima (Display properties=>Settings=>Advanced=>Monitor). Nadam se da ti kartica i monitor to podržavaju. Pa onda sačuvaj promjene, pokušaj ugasiti komp, piknuti 9600 unutra i bootati... BTW, jesi li isprobao tu grafu na nekom drugom kompu? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Registered User
|
Citiraj:
ma sumnjivo je to meni čim ja ne vidim ni BIOS da sam ja kupio mačka u vreći ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
She`s back...
|
Moguće je. Bratova ASRockica(VIA KT600) i Gigabyte 9600XT prošljakali su zajedno tek kada je spustio AGP na 2x...do tada se je rušila u igrama. A ASRock je, koliko znam pod Asusom... Do duše, prije bih rekao da je tvoja 9600XT mrtva... Probaj u drugom kompu (pomogućnosti na drugom chipsetu) pa ćeš znati više. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
de sta prdite gluposti neradi grafa i ok... probaj tu 9600xt kod nekoga gurniti ako se ne upali ocito je neispravna i dobro. ili sta je meni bio slucaj kada sam imao gforce 2 i uzeo gforce 4 ti 4200.. isto nista nisam mogao... morao sam staviti novi bios da bi proradila... btw ali meni se cini da je ona mrtva ![]()
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Sada kad sam pročitao o čemu se radi mislim da je problem u MONITORU... Prije nego me razapnete, ja sam prodao čovjeku tu grafu i radila je na dva kompa, ali prije windowsa grafa pokazuje čudnu rezoluciju, kao da je widescreen, ali puno manja reza... Obavezno probati na drugom monitoru. EDIT: U tom slucaju bi se windowsi svakako trebali dici i reza bi se promjenila i monitor upalio. Da nešto ne štima sa grafom, monitor ne bi ništa napisao, samo bi bio crn i u stand byu. Grafa mu daje čudnu rezu i ne može prikazati. Meni je na dva monitora radilo, samo je fakat čudno izgledalo, kako sam gore naveo. Zadnje izmijenjeno od: Mihael. 27.04.2007. u 21:13. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Registered User
|
nastavak
Dakle evo što sam učinio. Jednom frendu sam, koji je puuno duže od mene na ovom forumu i kojem redovito doniram svoje stare komponente ( tako će biti i sa ATI 9250 ranije spominjanom ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
imao sam slićan problem. riješio sam ga tako što sam prvo izbrisao drivere i onda tek stavio drugu (9250>9550). |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Registered User
|
Ja naravno nisam mogao tako riješiti problem jer problem nastaje već pri paljenju računala a ne u windowsima. Dakle evo presude : nakon što je testitana na dodatna 2 stroja ( na jednom je radila uredno, a na drugom uopće nije palila monitor ) donio sam ju doma, izvadio Sapphire 9600XT sa 128mb i stavio svoju i - frula, nula bodova. Pali monitor ali ne može prikazati sliku - ni postavke BIOS-A a kamoli.... što znači da moja mb ASUS P4V8X - MX sa čipsetom VIA P4M800 uopće nije shvatila kaj sam ja stavio u AGP slot...srećom mijenjao sam ju za SAPPHIRE ATI 9600XT sa 128mb ( koja je dala rez u 3dmarku 03 za 300 više od ove sa 256mb čime se i potvrdilo mišljenje da su ove sa 256mb sporije... ) Zaključak : gdje su ona divna vremena kad je kanadski div sam proizvodio graf.kartice i ja sam bio sretan jer na mojo pisalo BUILT BY ATI ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2009
|
Ati Radeon 9600xt
zanima me u vezi s tom karticom dali ona ikako moze pokrenuti ovaj novi gta 4..jer bi ja to nasao negdje polovno,ili ako vi mislite da ima neka bolja kartica koja ima iste prikljucke kao ova,ali da je brza i ima bolju rezoluciju,i sta ja znam sto se tu sve gleda...hvala unaprijed |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Nema šanse da pokrene...moja x1950pro jedva gura.. |
![]() |
![]() |
|
|