| 
 | |||||||||||
|  25.03.2009., 12:40 | #1 | 
| Premium Datum registracije: Jan 2009 Lokacija: ZG 
				 | 

(riješeno) Čudni problemi sa Gigabyte P35C-DS3R matičnom
			 Naime, do nedavno je sve radilo kao podmazano. Jučer odjednom Windowsima treba 3 minute da se bootaju i HDD kao da se pali svake prijestupne. Premjestim HDD na Intelov SATA controller (ploča ima i intelov i gigabyteov) i sad kao radi ok. Da li je netko imao sličnih problema? Da li da kupim novi HDD i brzo prebacim podatke (jer ovaj crkava) ili je matična popi*dila? Inače, koji bi od ta dva controllera trebao biti bolji? Tak sam nesretan  ... EDIT: Skužio sam da Gigabyteov controller radi brže, ali sam resetirao BIOS i sad radi i Intelov ok. Samo neka sranja s tim diskom. Zadnje izmijenjeno od: serke. 27.03.2009. u 14:00. | 
|   |   | 
|  25.03.2009., 12:49 | #2 | 
| konjpjukter Datum registracije: Oct 2007 Lokacija: Osijek 
				 | obavezno na intel kontroler jer je ovaj gigabyte Jmicron govno bugovito | 
|   |   | 
|  | |
| 
			Oglas
		 |  | 
|  25.03.2009., 14:24 | #3 | 
| Osobni opis - pitaj me Datum registracije: Jul 2008 Lokacija: Zagreb 
				 | igrom slucaja covjek ima Seagate HDD   
				__________________ Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! | 
|   |   | 
|  27.03.2009., 09:28 | #4 | 
| Premium Datum registracije: Mar 2006 Lokacija: Opatija 
				 | Ups! Baci se na proučavanje iskustva drugih http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=134431 
				__________________ "Dvije stvari su beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran." A. Einstein | 
|   |   | 
|  27.03.2009., 14:43 | #6 | 
| Premium Datum registracije: Mar 2006 Lokacija: Opatija 
				 | Nemoj tako. I drugi su imali svojih promašaja. Osobno znam za IBM Deskstar seriju (kolektivno zvana 'Deathstar') i WD na bar 2 serije. 
				__________________ "Dvije stvari su beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran." A. Einstein | 
|   |   | 
|  | |
| 
			Oglas
		 |  | 
|  | 
| 
 | 
 |