Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Internet i mrežne tehnologije > Mreže
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 22.03.2009., 18:46   #1
mujo-007
Premium
Moj komp

Datum registracije: Mar 2007
Wireless gubljenje signala ili šta...

Pozdrav!

Za spajanje na internet preko wirelessa koristim D-linkovu DWL-G510 Wireless karticu i Thomsonov router i zna mi se dosta puta desiti da kad surfam internetom ili nešto plaćam preko Internet plaćanja, da mi ne provede plaćanje jer se dešava nešto kao da tu i tamo zastane prijenos između routera i kompjutera. Kad se spajam laptopom na isti router, sve mi normalno radi. A kompjuter mi je udaljen od routera 1 metar. Mozda zna tko u čemu je probelm s tim zastajkivanjem? Ima li veze to što imam tipkovnice bezžične koje rade isto negdje oko 2,4 GHz, kao i wireless?

Hvala!
mujo-007 je offline   Reply With Quote
Staro 22.03.2009., 19:01   #2
pinkskin
Premium
Moj komp

pinkskin's Avatar

Datum registracije: Sep 2006
Ak ti je ruter udaljen 1 metra od kompa, nevidim razlog zašto nebi spojio kablom, bolje, jeftinije.

Imo sam je takvih problema sa jednom karticom, pa sam na kraju kabal provuko.

Probaj neke druge drivere stavit ili drugu karticu

pinkskin je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 22.03.2009., 19:30   #3
mujo-007
Premium
Moj komp

Taj kompjuter mi je spojen preko kabela sa drugim racunalom zbog kjigovodstvenog programa. Treba mi komp imati stanu IP adresu za taj program. Zato se na internet powezujem preko WLAN-a.
Nemam drugu karticu, ta mi je jedina, mogu jedino probati novije drivere potraziti.. Ali nije mi jasno kak je s laptopom sve u redu, a prako te D-linkove kartice mi je tako..
Staro 22.03.2009., 19:51   #4
pinkskin
Premium
Moj komp

pinkskin's Avatar

Datum registracije: Sep 2006
Ja sam imo sličnih problema sa Canyon WF 511wireless karticom, probavo sam razne drivere. Kada sam skido nešt ili igor igricu preko neta, pojavio bi se interval u trajanju od sekunde dvije gdje bi promet (upload i download) prema ruteru pao na nulu. Imo sam još jedan komp spojen na taj ruter preko wirelessa ali je imao drugačiju karticu i tamo nije bilo tog pada prometa. Kada sam stavio tu wireless karticu u svoj komp, sve bi bilo uredu.

Promjenio sam puno drivera i taj driver je još najbolje radio (neki bi se svako malo diskonektirali i konektirali, pa samo bi jednom mogo nać mrežu itd...).

Tebi je problem sličan, potraži drugu karticu ili drivere.

pinkskin je offline   Reply With Quote
Staro 22.03.2009., 21:51   #5
mujo-007
Premium
Moj komp

Puno Hvala!
Skinuo sam nove drivere sa D-Linkove stranice i mislim da je sad u redu. Nisam se sjetio toga da probam nove drivere instalirati.
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno