|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2004
|
Mozeli se modificirati 9600 PRO?
Pozdraf Imam 9600pro od powercolor-a. U pocetku me nije zanimalo nikakvo dizanje no jednog jutra se probudim i velim idem probati malo to podici a ko zna mozda nadjem i neki sajt sa preradama pa napravim od nje pravu zvjer ![]() Odem u Links kupim vent, zalmanovu pastu (crvena, zena), hladnjake za memorije, i nadjem doma jos 2 mala pasivna hladnjaka i 2 venta. Na glavni cip stavim veliki hladnjak i na njega vent 70mm mislim, poljepim na sve mem. cipice hladnjake i i jos stavim na njih 3 hladnjacica od 486. Taman jedan pokrije 2 cipa... Sve super ja sretan, kad podjem prckati i vidim da moja kartica radi na 400MHz. Ma reko sigurno neki zajeb u RadLinkeru, uzmem od omege programcic kad fakat. Tu sam se lagano poceo znojiti jer znam da PRO radi na 600MHz, reko da me ovaj nije zajebao od koga sam kupio, al na kartici fakat pise 9600PRO i prepozaju je tako svi programi. Sad mi nista nije jasno. Karticu sam opremio ko da ide raditi na suncev sustav, velim 3venta, hladnjaci.... Najvise sto sam uspio dobiti je 420.75/231 Core/Mem Jel postoji ikakva nada da se flasha bios pa dobije neka prava PRO. Napon sam digo 1.8 V i neda opet ne mogu dizati CORE i Mem dalje od toga. *Znam da sam se raspisao al pokusao sam objasniti svoj ocajni problem. Nadam se da cete mi vi ljudi pomoci!!!! UNAPRIJET HVALA Ploca je od Abita (NF7-SL), Barton 2500++, na 3200, 2*256 (400) KingMax... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
(°_°)
Datum registracije: Nov 2001
|
probaj stavit neki "origigi" bios, pa javi. ovo mi djeluje kao neka SE verzija PRO kartice
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
al se nekad dobro jelo...
Datum registracije: Jan 2003
|
Možeš nalemiti mini- molex na karticu (da bude ko na 9700), samo ga strgaj sa nekog floppyja i nalemi, donese 10-20Mhz
![]() |
#7 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2004
|
Citiraj:
Hvala ti |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |