|
![]() |
#31 |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Ima li jos kakav program da se rastegne slika na toj rezoluciji? |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Premium
|
lijep pozdrav! imam laptop hp 8510p sa grafičkom ati mobility hd 2600. evo odlučio sam prijeći sa 32 bitnih xp pro na x64. ali prilikom instalacije drivera instalacija mi se prekine jer tobože da nije našao kompatibilan hardware. rezolucija mi je samo 1024*768 dok je na x86 bila najveća 1280*800.prvo sam skinuo driver 9-2_xp64_dd_ccc_enu_75975 i sa njim nisam uspio. nakon toga sam našao ovaj driver koji je izašao 18/03/2009 9-3_xp64_dd_ccc_enu nisam ni sa njime ništa uspio. kako naći pravi driver? na stranicama hp support&drivers za windows xp x64 nemaju u ponudi driver za grafičku. evo nekako preko windows updatea sam ponovo dobio rezoluciju koju sam prije imao, ali nikako ne mogu da instaliram ovaj ccc. kad kliknem desnim na catalyst control center ništa mi se ne pojavi. da li će mi se to riješiti kad registriram jer se trenutno kao registracijska forma se popravlja i nije se moguće registrirati. bi li mi netko mogao pomoći kako da ovo riješim? hvala! Zadnje izmijenjeno od: skare. 19.03.2009. u 01:25. |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Premium
|
ati catalyst ne radi
je li zna netko zbog čega ne mogu registrirati catalyst 9.3? ne mogu ući u postavke catalysta? kao da je loše instaliran? stalno prilikom instalcije javlja: "setup didn't find driver compatibile with your current conf." u nekom prozoru skunk.exe. Zašto se to događa? Kužim da nije dobar driver. to mi se dogodi prilikom pokretanja ovog drivera 9-3_xp64_dd_ccc_enu, i kad pokrenem ovaj 9-2_xp64_d d_ccc_enu_75975 uvijek mi kaže da ne nađe driver kompatibilan sa hardware conf. je li se to može nekako riješiti? Zadnje izmijenjeno od: skare. 20.03.2009. u 12:27. Razlog: objašnjenje |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Krivi si driver skinuo. Tebi treba Mobility Catalyst, a ne onaj za desktop grafe. Postoji još jedna mogućnost. Pomoću ModToola (nisam siguran da mu je to pravo ime), modificiraš desktop drivere da budu kompatibilni sa grafom u tvom lapu. Moram priznati da ne vidim verziju za 64bita, pa ćeš se morati zadovoljiti 32bitnom. http://support.amd.com/us/gpudownloa...fessional/Home
![]() |
#35 |
Premium
|
aha hvala! vjerojatno misliš na onaj mobilty modder tj. na taj način se modira ta desktop verzija za laptop. to sam radi na 32bitnom xp-u, valjda je sličan postupak za xp x64. znači skinuo sam drivere za desktop verziju, u tome je problem. hvala na odgovoru! |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Premium
|
skinuo sam neki mobility catalyst 9.1 x64 i instaliro sam ga. instalacija je prošla ok, nego nije mi jasno zašto je to instalirano u Program files (x86). ispada onda da sam instalirao catalyst 9.1. x86. nisam baš siguran. onda dolazimo do toga da nema catalysta x64. skinuo sam još jedan catalyst mobility 9.2. x64, ali vjerojatno je slična situacija ko sa prethodnim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Premium
|
![]() evo samo da javim da sam uspio modati desktop driver sa mobility modderom. vrlo je jednostavan postupak, objašnjen je na ovoj stranici: http://www.driverheaven.net/modtool.php zasad sve radi.lijep pozdrav svima! |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|