|
![]() |
#2 |
AutoCad & Allplan expert
Datum registracije: Jan 2004
|
jel znas koji chip je gore? r420, r 423...? ak je 420 nemas kaj odkljucat....
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Eddie
Datum registracije: Mar 2004
|
Pogledaj si Die Fuses u Ati Toolu. Ako je R423 ili R480 i imaš puno FFF :-) imaš puuuno sreće! : hello2 : http://forum.pcekspert.com/showthrea...hlight=X800GTO
![]() |
#8 |
Old School
Datum registracije: Dec 2005
|
zasto zasto zasto zasto zasto zasto zasto zasto zasto zasto zasto zasto zasto zasto zasto zasto zasto zasto zasto zasto zasto zasto zasto zasto ????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Old School
|
![]() Hej, jucer ujutro upalim ja komp, a on izbacuje neke artefekte, sto vise hijeroglife, pocevsi od trenutka kad se upalio, znaci od biosa. Kad udje u win samo se zablokira cijeli komp. Stavio sam drugu grafu i sve je u redu sada, ali mene zanima jel postoji ikakva opcija da se to moze popraviti? Kontam da je to mema na grafi.. Nije bila clockana, radila na defaultu cijelo vrijeme, jos mi i kuciste bilo otvoreno cijelo vrijeme.. Pliz recite da se moze nesto napraviti osim da je bacim u smeche.. poz svima |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Leteći medvjedić
Datum registracije: Jun 2006
|
Probaj promjeniti drivere, reinstalirati windowse, možeš smanjiti taktove možda pomogne, provjeri stanje hladnjaka... ali grafička je očito dala svoje i ako ništa od ovoga ne pomogne možeš je baciti |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Banned
Datum registracije: Nov 2005
|
Meni vuče na najgore,da odjednom počnu takve budalaštine same od sebe,znaš koliko je sati onda. Ali može lako biti i softverske prirode,ako si išao stavljati novije drivere,a odavno ih ATi ne izbacuje za x800 seriju. Trebao bi lijepo sve počistiti Driver Cleanerom, dakle prvo start-settings-cp i otići ručno ukloniti tj. uninstallom sve drivere,restart kompa, pokreneš driver cleaner i lijepo sve ATi počistiš. Slika bi morala biti bistra i normalna,naravno sve izgleda kao safe mod jer nema drivera,i onda potraži posljednji driver za svoju karticu na netu ili koristi ![]() Teško da se sama od sebe zblesirala,ali moguće je,događa se. Makar mi se javio dečko neki dan posve slučajno,kad već pričamo,kojem sam prodao X800XT PE koja je clockanija od tvoje dosta,i radi mu evo nakon 3g skoro super. EDIT : tek sam sad vidio da je tema pripojena još debilnijoj ranijoj,clockao si,nije uspjelo,grunula mema. Amen. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Old School
|
Citiraj:
Ona je radila normalno 2.5 god, odjednom se to dogodilo. Probat cu ovo sto si napisao, pa sta bude. p.s.s I da, molim bez vrijedjanja mojih pitanja. Steta sto nismo svi pametni ko ti, pa da sve znamo. Izmedju ostalog, hvala na prijedlogu. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|