|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2009
|
Koji od ova tri
Troumim se oko ova tri monitora LCD 22" PHILIPS 220XW8FB Monitor Samsung SM T220HD,22'' Monitor Samsung SM T220, 22'' LCD ZA max 2300kn! koristio bi ga za crtanje,filmove i najmanje za igranje! Nisam ni jedan vidio u živo,trebaju doći svaki dan u trgovinu ali mi je nekako ovaj prvi zapeo za oko po navedenim karakteristikama! Ako netko ima kakvih prijedloga za druge monitore ili iskustava sa gore navedenim recite! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
I philips i samsung su ti tu negdje performansama. Dosta solidni, koliko tn matrica može bit. A samsung t220hd ti je samsung t220 samo što ima ugrađen tv tuner.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
krivo sam napisao ! Dodao bi umjesto Monitor Samsung SM T220HD,22'' 2232bw! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
|
jel ima ko ovog LCD 22" PHILIPS 220XW8FB!malo je skuplji(400kn),ne znam jel se isplati uzeti njega |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Ukratko samsung T220,T220HD,T240..serija je loša i puno bolju sliku imaju LG W2252V, LG W2284F, LG W2242T,Philips 220WS8FS, ,Philips 220sw9fs, BenQ E2200HDA.. Uglavnom gledaj na LG, Philips, NEC, BenQ. Ne velim da su Samsungi toliko loši koliko je loša ta serija TXXX i TXXHD. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Registered User
|
dosta ljudi hvali philips 220ws8fs i sw9fs!tako da ću jedan od ta dva odabrat |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Resident Arse
|
Ja isto dvoumim između T220 i ovih phillipsa. To o lošim T220 je iz prve ruke ili reviewa? Jer ako su fakat loši pa se zalomi i shit panel onda stvarno treba ciljat na philipsa. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
Pa kolko ja znam, baš T serija od samsunga je bila na dobrom glasu jer ima baš samsung panele, za razliku od nekih drugih serija koje su znale imate lošije panele drugih proizvođača. Mislim da je zadnji vidi imao test hrpice 22" i 24" monitora. Ako netko treba link za download, PMnite me.
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Iz prve ruke i iz reviewa. Konkretno t220 model ipak je više dobrih dok kod t220hd i t240 modela več druga priča..Ja sam dugo tražio monitor za sebe i gledao sam posvuda od ve-mila,hgspota,pevec i raznim drugim trgovinama i nakraju sam uzeo samija 2433bw koji je imao bolju sliku od svih txxx a i cijena je bila pristojna za 24".. Konkretno gledaj one gore koje sam nabrojao, možda nebi bilo loše uzeti BenQ E2200HDA koji je negdje oko 1200kn, a ima stvarno dobru sliku, a kao što i ostali kažu TN je TN.. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Registered User
|
Odlučio sam se za philipsa! |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Resident Arse
|
I kakav je? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Registered User
|
Kolega ima samsunga t220 koji ima puno kričavije boje od moga, i on je rekao da je moj puno bolji!jegov je puno ljepši i ima dvi kabel,a moj ne! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|