|
![]() |
#1712 | |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Citiraj:
Pa čim si se hranil?
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1714 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
Ja si mislim, možda je pozabil kupit kruh, subota je oko 12...odgegao se on i vratio sa škarniclom iz kojeg je virila pizza ![]() ![]() ![]() Ono...da mu šećer ne padne ![]() ![]() ![]() Koliko vidim-i cice su mu zrasle-već ima solidnu trojku:clap: Ja sam ne želeći gledati takve perverzije otišel iz tih stopa u mesnicu, i ubo dvije kile finog mesnatog carskog mesa ![]() Po putu dime kupio mlince. Ispekli u pećnici dobrog starog pu-aj-ceka, iz vrta friška šalata i na masti od pečenja napravili mlince ![]() ![]() ![]() Rok... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1715 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Bil sam pristojan i pital sam prisutne jel si hočeju kaj prigristi. Pošto niste htjeli uzel sam samo jednu pizzu da vam nebudu zazubice rasle i da vam se nebi dizala kiselina vu želucu ![]()
![]() |
#1716 | |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Citiraj:
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1717 |
Super Moderators
|
Ovak Žderonje...imajte u vidu da će se u sljedećih mjesec dana a svakako prije 20-og sljedećeg mjeseca održati okupljanje istih ![]() Razlog je taj da se bar još jedamput nađemo kao ljudi dok nije stupio na snagu onaj idiotski zakon o prometu sa 0% Žuje u krvi...nabijem ih i tko ga je pisao i tko je glasovao za isti... Prijedlozi o izboru jela i pića se primaju. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1718 |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
u odlicno. evo nadam se da bu neka rostiljada sa cevapicima i raznjiicma moji favoriti. ![]()
![]() |
#1719 | |
Prigorec po defaultu
Datum registracije: Mar 2003
|
![]() Citiraj:
mislim da treba dostojne Karmine napraviti....hi,hi,hi.... ![]() mada ,sumnjam da bu dugo taj njihov zakon trajal.....do Martinja,morti... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1720 | |
Super Moderators
|
Re: o da, o da ,o da,o da da da .........
Citiraj:
![]() Ma, ak treba iznajmili bumo minibus da nas razveze doma ![]() A možda bi trebali fakat razmislit o dobrom starom pu-ajceku...mislim ono...gdje ćeš bolje po vrućini od masne svinje ![]() ![]() ![]() A i ražnjiči i vratina bi dobro legli... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1721 | |
Prigorec po defaultu
Datum registracije: Mar 2003
|
![]() Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1723 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() Sve si nekaj mislim da bi možda čak bolje legel pol/pol gembač nego Žuja...samo-tko bu ohladil toliko litri i vodi ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1724 | |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
Citiraj:
žuja je zakon
![]() |
![]() |
#1725 |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
bio bi red...
... da se malo okupimo. jel neko za mali turnir u beli ovaj petak na jarunu oko 3-4 popodne? ufuramo si dve gajbe, nekaj za pod zub, par špilova i udri do noći. just a tought ![]()
![]() |
#1726 | |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Re: bio bi red...
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1727 |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
ja sam sigurno za!
![]() |
#1730 |
Treba kaj skurit??
|
Treba vidjet sutra još prognozu jer ak bu kiša padala onda ni od toga. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1731 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() Danas su za Zagreb napisali " ponegdje uz malo kiše"...ha-ha...srala je skoro cijeli dan ![]() Za sutra su napisali: Prognoza vremena za Zagreb i okolicu za 28.07.2004 Djelomice sunčano. Oblačnije će biti u noći, te posebice sutra kasno poslijepodne i navečer, kada će postojati i mala vjerojatnost ponekog pljuska. Vjetar slab, a u noći i prijepodne povremeno i umjeren sjeverni i sjeveroistočni. Jutro će biti malo svježije od današnjega, mjestimice možda i maglovito, uz najnižu temperaturu zraka između 15 i 18. Danju toplije nego danas, uz najviših 23 do 25°C. Pa si ti misli... Ja sutra nemrem nikak ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1732 | |
Treba kaj skurit??
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1733 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1735 | |
Treba kaj skurit??
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1736 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2004
|
Ljudi nebi bilo fer da idemo na Jarun bez Mitzeka. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1737 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Re: bio bi red...
Citiraj:
![]() just a tought ---------------------------------------------------------------------------- np: Crooks & Straights - Keep It In The Middle Of The Road ---------------------------------------------------------------------------- |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1738 |
Premium
|
btw: ja ne mislim kartat belu, only ![]() -------------------------------------------------------------- np: Crooks & Straights -The Loosing Side Of Me -------------------------------------------------------------- |
![]() |
![]() |
![]() |
#1740 |
Premium
|
Jebiga nemrem ni ja doći, idem sad (04h) na putovanje ZG - Ri - Poreč - Umag - Motovun - Buzet - Zagreb ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|