|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2001
|
Neprestano restartanje nakon uključivanja Gigabyte EP45-DS3R, E8400, Fortron 500 W
nemam pojma sta se dogadja pa evo mozda netko ovdje zna kad ukljucim pc,cpu cooler se zavrti, hdd i dvd se krenu pokretati,oni tipicni zvukovi i nakon ~5 sekundi restart i opet ponovo pokretanje-restart itd.. izvadio sam sve(hdd,graficku) i opet isto, dakle spojeno je Power Supply FORTRON BlueStorm 500W, HQ, PFC, 2x12V, 12cm fan MB Gigabyte EP45-DS3R, s775, iP45, DDR II, SATA II, RAID, FW, GLAN Intel Core 2 Duo E8400 BOX, 2×3.0GHz, 1333MHz, 775-pin, 6MB DDR2 2GB PC6400 (800MHz), Kingmax *p.s. nakon 3-4 puta kad uspijem pokrenut, windowsi rade neko vrijeme i onda se odjednom ugasi onak puff.. some weird magic |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Je li sve dobro spojeno? Ja sumnjam na napajanje. Probaj posuditi neko kvalitetnije jer taj BS i nije nešto.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2001
|
probao sam sa drugim napajanjem, isto.. cmos bateriju vadio,opet isto.. uzest cu sutra ddr2 novi pa cu probat da nije memorija, a u pm u kompjuter i drzava |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2006
|
Imao sam sličnu ploču GA-EP45-DS3 u kombinaciji sa 2x1gb Kingmax 800Mhz i q6600, pojavljivali su se plavi ekrani kod instalacije windowsa, update biosa je riješio sve probleme. U toj verziji biosa poboljsali su kompatibilnost memorije, tako da je moguce da ti memorija stvara probleme. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|