|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
disk utility
Pozdrav! Na WinXP(NTFS) sam koristio chkdisk ali mi ne odgovara jer ne znam gdje se zapisuje rezultat provjere. Molim vas da mi preporucite disk utility jer imam dojam da bi mogli postojati mnogo kvalitetniji programi od chkdsk za provjeru diska. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Administrator
|
Diskeeper PerfectDisk |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Feb 2003
|
Postoje, ali i koštaju ![]() ukoliko želiš vidjeti log onog što chkdsk napravi, tj. da ti zapiše sve što vidiš na ekranu i u neku datoteku, dodaj na kraju >ime_fajla.log npr. chkdsk C: >c:\chkdsk.log
![]() |
#4 |
Premium
|
Pozdrav! Mirko, nije meni problem naći cijenu već program pa, ako ti nije problem, napisi mi imena svih programa, vezano za moju problematiku, za koje smatraš da su kvalitetni te da bih od njih imao koristi. A sto se tice same cijene, ako ti znas koji se programi koriste u specijaliziranim laboratorijima za dijagnostiku diska... ne ustručavaj se napisati, jednog dana možda i to nabavim(javit ću ti, budi bez brige). Hvala vam na pomoći! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Faraon
Datum registracije: Oct 2002
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Feb 2003
|
Ako te zanima taj niži nivo rada diska, da ga tako nazovem, početna točka su uvijek programi proizvođača diskova: - za Maxtorove ATA diskove tu je MaxBlast 3 - za Seagateove diskve imaš SeaTools - za WD diskove DLG Diagnostic i ostali sw itd, ne da mi se više. Pazi, neki linkovi su za download CD ISO image-a, koji sumalo poveći ![]()
![]() |
#10 |
Premium
|
Hvala Mirko! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
PC Ekspert
|
pa vidjet ces log od chkdsk-a ako ga pokrenes iz konzole, a ne iz start - > run-a. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
|
Za detaljnije testiranje, disk se mora unmountat, a xp(po naredbi) to radi pri resetiranju. U tom slučaju, na kraju se prebrzo stvari odvijaju da mogu pregledat prikazane rezultate. Ma da vam budem iskren, ja sam ovaj problem riješio -> HDD Regenerator (nema do majke Rusije) Ovo je najsporiji program koji sam uspio naci (što mi se sviđa). Kažu da stvarno regenerira,a ne skriva, bad sektore. Pozdrav i hvala svima! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|