|
![]() |
#1 |
...
Datum registracije: Nov 2002
|
monitor hitno
U pitanju je LG F900P, star par dana. Danas navecer ga hocu upalit ali on ne trza, power indicator blinka i to narancasto - narancasto - zeleno i tako non stop. graficka je u redu jer sam prikopcao drugi monitor. zna li netko o cemu je rijec? hvala
![]() |
#2 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Riknuo? Reklamacija? ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
...
|
Ma monitor je ziher mrtav, pitao kolegu, jebo ti irud mater i monitorima u kurac. Sveukupno treci monitor u mjesec dana, jedan samsung 959nf, dva LG-a. Garancija je jos 2 god. i 362 dana. ![]() Vratit ce se pare ziher, dodat ce se 700kn i ubost Iiyama 454 u info-gamadi, to mora biti dobar monitor??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Feb 2003
|
Obzirom da te oće sreća, kupi u nekoj firmi gdje ne prave big deal oko ostvarivanja garancije.
![]() |
#6 | ||
...
|
Na reklamaciji je, molim boga da slijedeci radi kako spada. ![]() Poslao sam mail i LG-u, dobio odgovor od, a kog drugog nego madara. ![]() Evo maila: Citiraj:
Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Citiraj:
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
...
|
Citiraj:
Vrijedam al opet sam i pristojan. ![]() edit: Mislim, nismo ni mi vjerojatno bolji ali jeb... mu mater, nakon godinu ili vise prakse se valjda nauci perfektno slozit monitor. (i ostalo) Zadnje izmijenjeno od: Veky. 19.07.2004. u 20:45. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Citiraj:
![]()
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
...
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
...
|
napravljen je povrat novca, posto nisam mogo a da nista ne kupim, ubo sam kuciste Antec SLK 3700 AMB. ![]() Sad je pitanje kolko je dobar Antec Smartpower 350W i jel bolji od Enera 350W. Na papiru je Ener jaci (osim +5V) (32-17-32 naspram 35-16-28) (+5V, +3.3V, +12V). mozda je tisi, to bi bilo jako dobri jer se ener cuje, susti ko lud (ali ne cvrci, op. za sky-a ![]() monitor ce pricekat mjesec dva Zadnje izmijenjeno od: Veky. 22.07.2004. u 17:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Ma Skyu ne zuji nego CVRČI ![]() cvrčččččč-cvrčččččč ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Ovo ispod nisam ja! :)
Datum registracije: Sep 2002
|
Ma šta se ta fama oko cvrčanja sve više razvlači, čini mi se da Sky nije opra' uši, pa mu cvrči zvuk koji prolazi kroz med nakupljen u ušnim kanalima. Jer, jedino njemu cvrči. ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|