|
![]() |
#842 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Pak odlican posel, ali dva detalja mi kvare cjelokupni dojam: kabl od venta na Acceleru i crveni SATA kabel (kad bi mogao ubaciti crni) ![]() ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#843 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Izolacija koja se stavlja ispod laminata. Citiraj:
Heh, da je crni sata kabel, vjerojatno kad budem štogod naručiva iz metropole i njega dofuram uz put. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#845 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Citiraj:
me like it very much |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#846 |
prcknedl
Datum registracije: Dec 2005
|
http://pce.hostili.com/images/P2230403hbqh.jpg Kuciste je jako malo, jedino bi se poboljsanje imho dalo izvesti dolje da ne strsi ovo ispod MBO... |
![]() |
![]() |
![]() |
#849 |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
Pukneš onaj USB (?) u zadnji slot i staviš duplo dno, a ostale kabele povućeš pod pravim kutevima od matične do tog dna i to je onda to, osim ako ne bi otišao korak dalje i probušio kućište ![]() Samo, imho, ekipa (pa i ja san u toj ekipi) pretjeruje s sređivanjem koje se svodi na "sakrit sve kablove". Ovo tvoje je recimo i više nego uredno, ma u biti preuredno i totalno funkcionalno. Bolje od ovoga ni ne treba jer je urednost na visini, a neće ti problem pravit ni prašina, niti će ti šuma kabela ometat hlađenje, a to je ja mislim i svrha sređivanja unutrašnjosti kućišta ![]()
![]() |
#850 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#851 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#852 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#853 |
Premium
|
Super, samo daj molim te reci mi kako se zove ta spuzva i gdje je ima za kupiti!? TNX ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#854 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
![]() |
#855 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#856 | |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#857 |
Premuim
Datum registracije: Feb 2008
|
Evo i ja sam se malo poigrao sa kablovima... Zapravo, davno sam ih poslozio, a tek sam ih sad uslikao... Evo ako moze sto bolje predlozite... ![]() ![]() ![]() @Neonka: ![]() ![]() @Valg: ![]() Slikano je mobom, tak da je malo losija kvaliteta... Inace, da se srediti i kuciste od 100 kn da koliko toliko bude uredno, samo se mora paziti na prste i sleevane kablove, da se neizgrebe...
![]() |
#858 |
Guest
Datum registracije: Jul 2008
|
Cool.. ![]() Idem ja isključit kantu, imam jednu ieju (premda nemam rupe na limu i premda su mi konektori za ploču na krivoj strani, nešto sam si zamislio pa idem probat. ![]() (ako me nema za 30min, nešt sam spalio) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#859 |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Intel G1610; ASUS B75M-LX Plus; 4096 MB; Intel HD; Hitachi 7K1000.C 500 GB; LG GH24NS95; Silverstone Strider Essential 400 W; Logitech K200; Logitech B110; Logitech X-240 2.1; Philips 200V4LAB 20" DVI; Windows 7 64-bit Professional |
![]() |
![]() |
![]() |
#860 |
Guest
|
Šta se sine bojiš, morao sam malo i prašinu sredit, i stavit novu pastu na proc (ova silver se sva stvrdla, pa stavio malo plavog spire-a). ![]() Evo gotovo, zadovoljan sam (a jesam ga naguro sine ![]() ![]() ![]() Točka 1: Tu sam iznad napajanja (točno 8mm mjesta) nagurao kablove od 2. 6pin konektora, 24pin i 8pin kabal sa ploče! ![]() ![]() Točka 2: Tu iznad optike stoji 1. 6pin za grafu (4850HD) dok nije kod mene, da ne visi uokolo (kasnije opet bude tamo gdje je bila). Točka 3: E tu iza napajanja ima točno 12mm od bočne stranice. Ne stane ništa uz metalni nosač, nego samo tu uz napajanje. Tu sam nagurao 1X molex kablove (svaki ima po 2-3 konektora) i 1X SATA kablove. Ne može se sve skroz sakriti, ALI bolje nego što je bilo: ![]() Neću sad ponavljati neke slike koje su u temi o sharkoon šerafima (tamo pogledajte dalje). Ovdje sad još par slika kako to izgleda sad. ![]() ![]() ![]() ![]() Žao mi je samo što taj kabal za SATA uređaje nije 2-3cm duži, tako da ga mogu provući iza neonke (jednostavno nejde, fali tih 2-3cm da se "zategne"), a ovaj SATA kabal od optike ću mjenjati sa dužim (50-60cm kablom, što duži to bolji), a ovaj crni sa optike ću onda premjestiti na "eSATA" kad razvučem preko ploče, neće se ni kužiti, baš dobro izgleda. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#862 |
Guest
|
Dobra je pasta. Sasvim solidna. Nije bilo više spire silvera, pa sam uzeo nju. Ok je, samo je plave boje! ![]() U Sisku je tržište malo ograničeno, HG i Vemil nisu imali Ceramique... Tak da sam opet zel špiru. ![]() Usput jel sad bolje? Sam da mi je malo duži taj SATA kabal bilo bi tak super, al jebiga nije (ionako su kablovi dugi). I sad se opet moram molit gdje da u Sisku nabavim ovaj kabal: http://www.bali.hr/index.php?main_pa...ducts_id=27170 |
![]() |
![]() |
![]() |
#863 |
Drone
Datum registracije: Jan 2006
|
Sad je to nebo i zemlja kako ti je prije bilo. A što misliš, da ti je komad one spužve za kućište (one s piramidicama), pa ju postavit na pod (uz neonku) i na vertikalnu stranicu između mbo i cagea, pa iza tih spužvi sakrit kablove od prže i diskovlja i sve druge kablove koliko se bude moglo (jer još uvijek bodu u oči...)? (EDITIRANO) I da, znam kako se kablira zbog protoka zraka, no zašto ne i zbog estetike, onako, usput, ako je to moguće... EDIT @ Valg: spužva ovaj put u funciji skrivanja kablova i boljeg izgleda, ne zbog stišavanja buke ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: Vragoder. 14.03.2009. u 17:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#864 |
Guest
|
I da stavim spužvu nebi mogao sakriti kabal za diskove. Al ni ne želim ju stavljati jer mi ne treba. Računalo je ultra tiho, eventualno u full loadu se i napajanje zavrti, al to mi stvarno ne speta, jer dok igram, ionako su zvučnici uključeni, a dok spavam, sve je tiho i nečujno... Još kad si jednog dana uvalim 9xx BE proc AM3 (sad ne znam dali je 910/930 BE od AMD-a), ili 720 sa AM3 pločom (ili AM2+ pločom,M4A78T-E ili M4A78-E) koja ima konektore GDJE TREBA, onda će to biti prava stvar. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#867 |
Guest
|
Baš i ne, onda mi treba još više! ![]() Jer kabal dolazi odozgora.. Eventualno da uzmem molex pa da nadoštukavam sa Molex->SATA adapterima... Jer ako si skužio, kabal je provučen iza i onda ide naprijed na uređaje. Sad ti to ne mogu riječima dočarati, al ako ih stavin niže, ne mogu priključit struju, nego moram kabal provlačit s prijeda, što je vizualno loše.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#868 |
Premium
|
Mali OT.... Valg, vidim da ti pod "moj komp" pise ATI 4850 + Accelero S1.....ali na nekim slikama je neka druga graficka ili.....a na jednoj slici je opet neka druga...ne kuzim....koju ti to grafu imas na kraju!? ![]() Izvinjavam se na OT.... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#870 |
Guest
|
Win32 - Već sam negdje napisao, trenutno je kod mene 7300GT, dok frend riješi Cryostatasis (jebiga nema novca za bolju, a pravi prijatelji se poznaju kad je teško, meni za CSS dovoljna 7300GT). Moja 4850HD se vidi u potpisu. ![]() Kabal za nju je postavljen (i zakačen) kod optike. ![]() EDIT: Evo našao par slika (al tu su kablovi koma, i još je stara Asusova ploča): ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: Valg. 15.03.2009. u 10:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|